Ademdaa ve cobravera kafa karıştırmayın arkadaş çağrı fiyatı falan millet catir catir kağıt alıyor.Dogan tavana devam edecek garanti.Haftaya full kazanç gözüküyor.Sizene çağrı fiyatından hedef fiyat koyun satın kardeşim.
Ademdaa ve cobravera kafa karıştırmayın arkadaş çağrı fiyatı falan millet catir catir kağıt alıyor.Dogan tavana devam edecek garanti.Haftaya full kazanç gözüküyor.Sizene çağrı fiyatından hedef fiyat koyun satın kardeşim.
Bizimde temennimiz bu yönde, kottan çıkacağına ihtimal vermiyorum. Kazançlı bir hafta olması dileğiyle
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeşim benim hedef fiyatım belli
5 TL ancak belirsiz olan bu konuda bilgi sahibi arkadşalardan yardım ve bilgi edinmek istedim.
Hisse 4 lira iken 2 çağrı fiyatı 2 tl diye açıklanırsa o zaman ne olacak belirsizlik varsa hedefle birlikte bu belirsiz durumu da aydınlığa kavuşturmak gerekir.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ytd.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrı fiyatı kural gereği yapılır. Çağrı fazla önemsemeyin, çağrı yapıyorum bana kağıdını ver. Spek diyecek gel sana misal 5 vereyim, niye sana 2vereyim der spek...Doğan yapamaz satın alan yapar. Hürriyet marka değeri bile 4 eder benim nazarımda....
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri