Bu konuda tek doğru olmamakla beraber;
Sadece sanayi şirketleri için konuşacak olursak, özellikle malını satarken fiyatını döviz bazlı ayarlayan;
Döviz çok sert yükselirse, kısa vadede sanayi şirketlerinin düşmesini ama orta vadede döviz bazlı eski seviyesine geri gelmesini,
Döviz zamana yayılı yavaş yavaş yükselirse, sanayi şirketlerininde benzer korelasyon ile yavaş yavaş yükselmesini beklerim.
Yalnız bu söylediğim çok aşırı bir genelleme oldu.
Bankacılık ise tamamen konu dışı.
Teşekkür ederim cevabınız için. Yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Birincisi benden habersiz aciga satis yapamasinlar hisselerimi kullanip diye. (Bundan tam emin degilim ama bazi kurumlar izin almadan yapiyorlarmis)
Ikincisi de guvenlik amacli. Yatirim hesabinin sifresini ele gecirdiler diyelim ve bosaltabilmek icin hisseleri satmalari gerek. Iste bu durumda ayrica Mkk sifreni de bilip blokaji cozmeleri gerekiyor. Yani zor bi ihtimal belki ama yine de tedbirli olmak lazim diye dusundum.
Ucuncusu de gaza gelip hisselerimi satmayayim, al sat ya da sat al yapmayip uzun vadeli yatirimci olayim diyeydi. Ama sonradan bunun bana uymayacagini anladim.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bunlari yapmak artik oyle kolay degil.
Islemler terminale girilirken musteri numarasi ile giriliyor.
Aciga satis ise bambaska bir sey. O ayri bir sekilde giriliyor herkes de goruyor aciga satis oldugunu.
MKK sifresini eline geciren bir kisi blokaji kaldirsa da, hisseleri nasil satacak?
Satsa parayi nasil cekecek?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri