bu satýþ ne kadar uzayabilir,bu kadar açýklmaya bianen.
bu satýþ ne kadar uzayabilir,bu kadar açýklmaya bianen.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Arkadaslar öncü giriþim dgzte içinde benim nacizane fikrim arsalar binalar ve nakit öncüye transfer olup sadece posta ve isim hakký fanatik verirlermi satiþa verirler borc düþünce 860 milyon dolar diyo sadece dgzte ve varlýklarý arsa vs 700 milyon tl olsa kasayý boþaltmaya 28 martda temettüyü 1 e 1 verirmi verir kasa sýfýr para dogan amcanýn cebinde bossada da satýþ olunca 8 den 5 e düþtü millet bunalým takýldý þimdi 13 lira gecen sürec 5 ay bekleyip görmekten baska care yok her türlü hisse bizdeyken hakkýmýz olan kazanc gelir bi kac örnek mahkeme basvurusu olur emsallik yada demir ören cagrý yapar ama bunlar zaman içinde olacak
O kadar uzayacaðýný tahmin etmiyorum. En gec 1-2 haftaya protokol imzalanýr diye düþünüyorum. 1.1 milyar usd rakamý belirlenmiþ gerisi formalite iþlemler. Doðana verilecek ileriye donuk garantiler, firmalarin ayrý ayrý kaca sayilacagi, cagri fiyati belirlenmesi vb iþlemlerin piyasaya aciklanacak yazýlý ve piyasaya aciklanmayacak gizli maddelerini oluþturuyorlardir þuan.
Yer Ýmleri