Sayfa 263/548 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Güzel yazıyorsunuz elinize sağlık ama hürriyet in marka değerini hiç dikkate almıyorsunuz hesaplarinizda kıyas yaparken. Mulkiyet eyvallah da posta fanatik ile hürriyeti bir tutmak fanatizm olur ancak. Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Güzel yazıyorsunuz elinize sağlık ama hürriyet in marka değerini hiç dikkate almıyorsunuz hesaplarinizda kıyas yaparken. Mulkiyet eyvallah da posta fanatik ile hürriyeti bir tutmak fanatizm olur ancak. Ytd.

Benim fanatik ve posta gazetelerine ilgim yok ki ben altinlara bakiyorum onlar bronZ
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. bu satış ne kadar uzayabilir,bu kadar açıklmaya bianen.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bu satış ne kadar uzayabilir,bu kadar açıklmaya bianen.
    her sey yolunda giderse 2 ay içinde imzalar atılır.spk onayı 1-2 ay da tamamlanır...

5.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Güzel yazıyorsunuz elinize sağlık ama hürriyet in marka değerini hiç dikkate almıyorsunuz hesaplarinizda kıyas yaparken. Mulkiyet eyvallah da posta fanatik ile hürriyeti bir tutmak fanatizm olur ancak. Ytd.

Kesinlikle haklısınız hürriyetin marka değeri elbette tartışılmaz. Onunla kıyaslarken sadece piyasa değeri olarak kiyasliyorum. Ancak suda bir gerçekki hürriyet her nekadar A++ bir kalitede olsada finansal durumu berbat. Bu sene de eğer satılmamış veya dgzte ile birlestirilmemis olsaydı 300 milyon ozkaynaginin tamamını 2018 zararıyla 0 layacaktı. Borca batik ve hersene ortalama 250 milyon zarar eden hürriyetin marka değeri ne kadar yüksekse bilanço değeri okadar kötü. Posta ve fanatık satış bedeli hürriyetin piyasa degerinin yarısının yarısi olarak degerlense 200 milyon yapar. Üstüne kasadaki nakiti koyunca zaten dgzte nın suanki piyasa değeri yapıyor.260 milyonluk gayrimenkul ve diğer değerlerini bedavadan veriyorlar.

6. Arkadaslar öncü girişim dgzte içinde benim nacizane fikrim arsalar binalar ve nakit öncüye transfer olup sadece posta ve isim hakkı fanatik verirlermi satişa verirler borc düşünce 860 milyon dolar diyo sadece dgzte ve varlıkları arsa vs 700 milyon tl olsa kasayı boşaltmaya 28 martda temettüyü 1 e 1 verirmi verir kasa sıfır para dogan amcanın cebinde bossada da satış olunca 8 den 5 e düştü millet bunalım takıldı şimdi 13 lira gecen sürec 5 ay bekleyip görmekten baska care yok her türlü hisse bizdeyken hakkımız olan kazanc gelir bi kac örnek mahkeme basvurusu olur emsallik yada demir ören cagrı yapar ama bunlar zaman içinde olacak

7.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    her sey yolunda giderse 2 ay içinde imzalar atılır.spk onayı 1-2 ay da tamamlanır...
    O kadar uzayacağını tahmin etmiyorum. En gec 1-2 haftaya protokol imzalanır diye düşünüyorum. 1.1 milyar usd rakamı belirlenmiş gerisi formalite işlemler. Doğana verilecek ileriye donuk garantiler, firmalarin ayrı ayrı kaca sayilacagi, cagri fiyati belirlenmesi vb işlemlerin piyasaya aciklanacak yazılı ve piyasaya aciklanmayacak gizli maddelerini oluşturuyorlardir şuan.

8. 1.1 milyar usd şirket değerinden mali yükümlülükler düştükten sonra 890 Milyon usd üzerinden anlaşılmış. Aradaki 210 milyon usd lik fark axel springer grubuna dogan tv holding 'in %7 sı için tanınan 170 milyon eur luk geri alım garantisi olabilirmi.

Sonuçta medya grubu satılıyor dogan tv holdingin % 7 si dogan holdingte kalmaz. Bununda bedeli 170 milyon eur. Buda yaklaşık 210 milyon usd yapıyor. Şirketlerin borçları satış bedelinden düşülmez. Ona göre fiyat belirlenir. Benim tahminim şirketlerin borçlarından değil axel springer firmasına ödenecek 170 milyon eur düşürülüyor satış bedelinden. Bu dogan holdingin kullandığı bir kredi aslında teminata dogan tv holding hissesi verilmiş. Protokole bir madde yazılıp bu % 7 lık pay ilerde demirören grubuna aktarılacaktır.

Sayfa 263/548 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •