Marbassa açıkta kalan yarın halay yeri olur buralar...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marbassa açıkta kalan yarın halay yeri olur buralar...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Açığa satış yapılması hissede bekleyenler için avantaj değil mi? Hissenin yükselebilmesi açısından.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
açıkçılar genel olarak satışla düşürerek alttan almaya çalışırlar. Burada tahta sahibinin gücü önemli eğer kitler ve alttan almalarına izin vermezse açıkçılar piyasadan mal aramaya başlar. Ancak bu tahtanın sahibinde o güç var mı yada açık yapanlarla danışıklı mı bilmiyoruz yarın bir nebze belli olur.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
Açığa satış olmasa 57 de frenleyemezdi bugün neler olacak bakalım
Deli gibi kaçan kağıdı baskılayan açığa satan... Olmassa kağıt dün tavana değerdi zaten o satan gerilerde biraz sabırlı olsa daha iyi fiyattan vereceklerdi akıl yok işte bide bu işi yapıyor amacı boka bulamak
Aracı kurumunuzdan arayıp sizden elinizdeki hisseleri ödünç almak yönünde talep olursa basın kalayı suratına kapatın. Bu şekilde arayan kurumlar açığa satanların temerrüde düşmemesi için hisse toplayan kurumlardır. Kesinlikle taviz vermeyin ve basın kalayı. Dün açığa satanlar olmasa idi bu hissede tavana yakın kapardı. Adamın elinde hisse yok ver yansın milyonları satıyor. Tahtanın güçlü speğide bu açığa satanları bacağından tavana asıyor. İnşallah 60 üzeri açar da dün ki açığa satanları perişan ederler. Daha öncede yazmıştım. Patrona dahi acırım ama açığa satanlara asla acımam. sizde acımayın. Beter olsunlar.
Geçmişe baktım net bir şey bulamadım. Bu hissede hikaye nedir arkadaşlar.
YTD
Hikaye ortaklık olabilir . Bir ara ellerindeki arsaları değerlendirmek için ruslarla ortaklık kuracaklardı yarım kaldı. Sadece tahmin YTD
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri