Ah su almayı da becersek patron olcaz da alımda sıkıntım var sabredemyz işte. Düşüş içün ise Sıkıntı yok takmayın kafanıza beklentisi olan kağıt nede olsa. bekleyen adam zarar etmez bu kağıtta bence.. Sabır.. Beklentiler nedir diyen olursa temettü var, karlılık iyi, mallarda stok artısı var, tekstilden Teşvik durumu ve de en önemlisi satıs durumu daha ne olsun.
Bunların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek teşviğin ertelenmesi ile kağıtla iyi oynadı namissiz...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede teşvik beklentisi yok. Ancak genel manada özellikle tekstil ihracatında kolaylıklar yapılması ( vergiler harçlar ulaşım desteği diplomatik hukuki destek v.s) Vakkoyu da olumlu yönde etkileyecektir. Yoksa şirkete özel bir teşvik olacağını zannetmiyorum.bugün çok talihsiz bir gündü. Hissenin ayarlarıyla fena oynandı. Bunu fırsat bilip yarın da pisleşebilirler. Bu hisseye inanan güvenen bekleyecek umudunu yitirenler ayrılacak.
Herkes kafasına göre bir şeyler yazıyor yok satış iptal oldu diye ama ortada bir şey yok...Bunlar hep spegin elemanları karaktersizin önde gidenleri...içimi dökeyim dedim biraz herkese iyi geceler...
satış iptal oldu deniyorsa satış yakındır
Allahına kurban arkadaşım...[emoji2]
eyvallah;)
Yer İmleri