Sayfa 462/918 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 7343 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by Hacı1984 Yazıyı Oku
    Ah be ky kardeş bende istemem dusmesini ky kazanmasını isterim hisse brut takasta adam mal çıkması için yukarı yapması lazımdı onu yaptı dün yukardan alanlar bugün eksi bilmem kaclardan vermk zorunda bu işin kuralı bu boyle tahtalarda ky kazanması imkansız
    Ben basardim dun tabandan aldiklarimi acilisda 2.85 den rizaya caktim.domizdan kil koparmak bu olsa gerek.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yine muhtesem acilis - bilmem kac. Yani bugunde taban taban asagiya mars mars...3.50 yi kimae ruyasinda goremez...

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Ben basardim dun tabandan aldiklarimi acilisda 2.85 den rizaya caktim.domizdan kil koparmak bu olsa gerek.

dün aldıklarını nasıl satabidin.aldıklarını 2 iş günü sonra satablirsin...diye biliyorum
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    dün aldıklarını nasıl satabidin.aldıklarını 2 iş günü sonra satablirsin...diye biliyorum
    Ben dün aldıklarımı bugün broker aracılığı ile zararına verdim. Zarar yazmak olunca her yol acık galiba.!

5.  Alıntı Originally Posted by magicmac Yazıyı Oku
    Ben dün aldıklarımı bugün broker aracılığı ile zararına verdim. Zarar yazmak olunca her yol acık galiba.!
    kçtan aldında kaça verdin dün 250 lerden alamadınmı
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by magicmac Yazıyı Oku
    akdiklarini ertesi gun satarsın.Sattiğinla baska kagit alamazsin.Takasta baska kağıt alamazsin ya da takastaki paranla bunu alaman

7.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    kçtan aldında kaça verdin dün 250 lerden alamadınmı
    Dun tabandan 2.26 dan aldim

8. alıçı-satıcı dengesi nasıl?

Sayfa 462/918 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •