Sayfa 670/1081 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    bu ne la galibin tahtalarıda burda pazarlanmaya başlandı
    Üslubuna dikkat et yeter fazlada muhatap olma , 5.45 vakko milletin eline vermişsin pazarlamacı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by berkten Yazıyı Oku
    Üslubuna dikkat et yeter fazlada muhatap olma , 5.45 vakko milletin eline vermişsin pazarlamacı

yazdığın hisseyi iyi bilecen vakko yu sadece ben söylemiyorum bakbakalım sacroda söylemişmi bakbakalım bulut abide söylemişmi ayrıca vakko 4 lerde söyemişiz ben söylediğimde alan insanlar hala karda burda beni bilirde sen kimsin o şüpheli
    ytd deli saçmasıdır

3. Dövüşmeden oynayın ;)
    may the force be with you

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    yazdığın hisseyi iyi bilecen vakko yu sadece ben söylemiyorum bakbakalım sacroda söylemişmi bakbakalım bulut abide söylemişmi ayrıca vakko 4 lerde söyemişiz ben söylediğimde alan insanlar hala karda burda beni bilirde sen kimsin o şüpheli
    açıp baksaydın görürdün bugüne kdar yazdıklarımı ama yok direk pazarlamacı diye hemen hakaret , desenki ama arkadaş bu tahta tehlikeli şurdan gelmiş dikkatli olun diye bizde sesimizi çıkarmazdık ,edep önemli

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    1 ayda 6,64 teki tahtayı 1,64 getirilmiş bunu sacro ve tekniğini beğendiğim bir avuç insanlar bile stop yapamaz bu tahtada para kazanılmaz kazanırsan tesadüftür ama alırsa senden kol almaz kapitalin hepsini alır ve oyun biter
    sayın akrep, ben bu bloğu hergün okuyan ama pek yazmayan biriyim. Teknik ve temelden hiç anlamam. Avgyo nun kap haberlerini inceledim. Galip'in diğer şirketi metro son 10 gün içinde 1.8 milyon lot alım yapmış. Bunlar gereksiz yere bu işi yapmayacaklarını bilirsiniz. Bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim.

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ayrıca 5,45 kırabilecekmi demişiz ve kıramamış 5,42 de kalmış yine nokta atış yapmışım burda yazmışım bundan daha ii bilgimi olur 4, lerdeykende yazmışım
    ytd deli saçmasıdır

7. Şahsen akrep arkadaşımızın yazılarını severim, bence gereksiz bir itham olmuş.
    may the force be with you

8.  Alıntı Originally Posted by Vefa_47 Yazıyı Oku
    Sacro dostum asuzu 30 ve 60 lıklar sonda gibi....ytd

Sayfa 670/1081 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •