Satmayın arkadaşlar elinde mal olan kimse zarar etmez. Bu fiyattan satayım düşünce alayım diyenler öyle zaman olacak gidenin arkasından bakakalacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satmayın arkadaşlar elinde mal olan kimse zarar etmez. Bu fiyattan satayım düşünce alayım diyenler öyle zaman olacak gidenin arkasından bakakalacak
Bi kaç bin kadar daha lot alsaydın şirketin %50 ortağı olurmuşsun. Okadar para bu hisse için büyük risk.
Satmayın arkadaşlar elinde mal olan kimse zarar etmez. demekle temenni mi, teknik mi, temel analiz mi? Neye dayanarak söylediniz merak ettim.
Bende hisse sahibiyim sizin kadar yüksek meblalar olmasada, hisse yeni bi hisse , bende yatırımcısını madur etmiyeceğini düşünüyorum ama bu tarz hisseler küçük yatırımcıyı dökmeden gitmez diye düşünüyorum.
YTD.
İşlemler çok komik. 2 lot ile bir kademe yukarı çıkıp 14,96 görüyor sonra bir anda 14,89'dan 20.000 lot satış geliyor sonra 10 lot ile tekrar 14,96 oluyor. Anlatmaya çalıştığım hisse çok sıkışmış durumda kademeler arası bomboş. Biri kafaya taksa kağıdı aşağı yukarı istediği an çok hızlıca götürür. Bakalım kim galip gelecek. Bu kadar baskıya rağmen elindekini kaptırmayanlar mı yoksa dünya umrunda olmadan bekleyen spek mi ?
Birde artık hiçbir politikacı halka arzda oluşan aşırı talebi ekonominin iyi gittiğine işaret olarak gösteremez. Birçok siyasetçi halka arz sırasında hisseye gelen telebi argüman olarak kullandı ama sonrasındaki bu anlamsızlığa kimse ilgi göstermedi göstermeyecekte...
Son düzenleme : vizara; 28-03-2018 saat: 15:07. Sebep: yanlış yazım
2018 içinde satmayı düşünüyorum ytd.
Oktay kardeş evet biraz fazla elimdeki hisse 2000 taneyle başladım o düşürdükçe zıttına mal aldım benim maliyetim 14 .95 acelem yok çok şükür ihtiyacımda yok yıllarca sabredebilirim biliyorum speğin sevmediği bir tipim ama ne yapalım katlanacak artık ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans sonu alım satım paylaşan olursa memnun olurum.
Yer İmleri