Sayfa 362/917 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by ecderabi Yazıyı Oku
    Uzun zamandır bakmadığınız belli. uzun zaman bakmadan gelip şirketin bilanço ve giderlerine güzelleme yapmanızdan belli.
    size soru o zaman, madem ki giderler normal işin naturasında var niye şirket 2016 bilançosunda incelemeye girmiş? niye şirket kabul edip vergi matrah arttırımı yapmış? demek ki sizin bahsettiğiniz gibi değil, bir yerlerde oynamalar yapılmış.
    Hikaye kısmına gelince, ithal porselen damping yasağı ne olacak, unutun diyorsunuz sanırım.
    Burada herkesin ortak kanısı giderler yüksek gösteriliyor.
    Siz bu kadar giderlere güzelleme yaptığınıza göre işin içinden mutfak kısmındansınız. Ama nafile. Tahminim yine vergi incelemesi geçirebilir.
    100 milyon reklam ve yönetim gideri akla mantığa aykırı.
    burada epeyce içerinin maaşlı adamı var dikkatli olun.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Aynen katılıyorum, geçmiş senelerde 2009-2010 yıllarında vergi incelemelerine tabii tutulmuş, hatta devam eden dava bile var.
    Sonradan 2016'larda yeni incelemeden kurtarmak için matrah artırımı yapmışlar. (dipnotları okuyan herkes bunları görür ve yönetimin o kalemlerle istediği gibi oynadığını görür. Senelik 352 milyon satış hasılatı, 32 milyon kar.
    Hadi devletten sıyırdın, ortakların hakkını nasıl ödeyeceksiniz, o matrahı artırırker temettü verdin mi, o da vicdanlarını sızlatsın, varsa tabiki.
    Sonra da bir tane okul yaparlar, isimleri hayırsever işadamı olur, maşallah.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum, geçmiş senelerde 2009-2010 yıllarında vergi incelemelerine tabii tutulmuş, hatta devam eden dava bile var.
    Sonradan 2016'larda yeni incelemeden kurtarmak için matrah artırımı yapmışlar. (dipnotları okuyan herkes bunları görür ve yönetimin o kalemlerle istediği gibi oynadığını görür. Senelik 352 milyon satış hasılatı, 32 milyon kar.
    Hadi devletten sıyırdın, ortakların hakkını nasıl ödeyeceksiniz, o matrahı artırırker temettü verdin mi, o da vicdanlarını sızlatsın, varsa tabiki.
    Sonra da bir tane okul yaparlar, isimleri hayırsever işadamı olur, maşallah.
    İşte fakirin tanımı...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Fakirin umudu bitmez.....

4.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Üstad,
    ''KP iyi hisse, öyle düşünüyorum ki izliyorum.Yerine göre Alıyorum satıyorum, doğruyu yazıp palavralara cevap yazıyorum o kadar.'' bunu yazdığına göre iyi bir şeyler yazsana bizde senden duyalım güzel şeyler..
    Venedik Kardeş,

İyi şeyler yazsana demişsin. Bende diyorum ki buralarda olup hisseyi satın almış olmak yeter şart.
    Mavi yumurta, çok sütveren inek, pazarlamıyoruz ki pembe gözlükle yazalım.Zaten hisseyi almışız.

Bizim insanımız ,genelden 2-3 gömlek fazla, avantaya meraklı. Gel şu fabrikaya yatırım yap senede % 3-5 para kazan, yatırımında dursun desen kimse bakmaz. Bilgisayar açık kalıp çalışsın diye süsle pompala,avantadan ayda %5 de herkes atlar.Nasıl olacağını hiç sorgulamaz.Son bir kaç ayda giden para enaz 1 milyar dolar.
    KP, 40 senedir orada. Almak isteyen önce inceleyecek. Finansallar, faaliyet raporları, geçmiş performans kendi sitesinde duruyor.
    Geçtiği aşamalar, kardeş kavgaları, yaşanan sorunlar internette küçük araştırmayla mevcut.KP’de geçmişe göre kötü giden bir şey yok.Gider her zaman yüksek,yönetim profesyonel değil, şeffaf değil, yatırımcısını kollamak gibi bir düşüncede hiç değil. Ama bu Türkiye için 3-5 ‘i hariç her şirket için böyle.Batıda borsaya açık şirket yöneticilerinin en önemli görevlerinden biri, şirket değerini yükseltmek, imkanları bu yönde kanalize etmek. Bizde büyük çoğunluğunda yatırımcı önemsiz,bazılarında sağmal inek.

Bunları çalışıp, kendi kararını verip aldıysan kağıt iyi diye aldın demektir.
    Beklentin varsa oturur bekler, izler, iyiyi kötüyü ayırt etmeye çalışır, arada piyango çıksın diye dua edersin.
    Haa tipik KY profili tabii bu değil. Hisseye patlayacak çatlayacak diye dalacak, KP kim, NG gurubu kim, oteller kimin, Kuleler kimin,Çin ithalatını en çok hangi firmalar yapıyormuş, anti dumping müracatından sonra bir yıl içinde ithalat zaten durmuş mu, vs vs bilmeyecek, sonra başlayacak şikayete.Kağıtta anormal baskı var, topluyorlar,dağıtıyorlar, mal kaptırdı, giderler çok yüksek, patron burda, spek orada.
    Emekli fonundaki malın gerçek sahibi kim diye soran KY gördüm forumlarda yahu.O kadar şartlamış ki kendini hala 2+2=5 olacak diye bekliyor.
    Adamlar hala içi boş, çoktan sıfırı tüketmiş şirketlerde operasyon yapıp milleti tokatlayabiliyorsa daha çok iş var demektir.
    Sonuç KP yi 1.5 dolara aldım 4 sene sonra 2.5 dolara sattım. Şimdi 1.5 dolar ve altına gene alır inşallah üstünde bir fiyata satarım. İyi yazı bu.
    Palavra ve yalan yanlış gözüme takılırsa gene yazarım.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. Akşam göz atarken birde mahkemecileri gördüm.
    İnsanın bir tarafıyla gülesi geliyor.
    Yahu bu borsada adamlar batmış şirketleri çatır çatır sattılar, satıyorlar. Bu borsada devlet şirkete el koydu,küçük hissedarları çırak çıkardı. Bu borsada patronlar herkesin gözü önünde şirketlerin içini boşalttı, kırk dolap çevirip külahı ters giydirdi.
    Üç beş işlem yasağı, 20-30 bin liradan fazla bir ceza duydunuz mu?
    Mahkemeye vereceklermiş? Hangi suçla? Şirket çalışıp düzenli para kazanıyor, borç yok harç yok, artık azda olsa temettü dağıtıyor diye mi?
    Sorusu olan GK ‘a katılır sorar.
    Bu ülkede multi milyar dolarlık banker faciası oldu. Bir Yalçın bir de Kastelli hapis yattı.
    Deprem faciası oldu, yüzbinlerce ev göçtü, bir Veli Göçer hapis yattı.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Aylık yazıyı yazdık şimdi meydanı bırakalım artık.
    Yatırım tavsiyesi değildir, Allah hayırlı helal kazanç nasip etsin.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Şirketin ve hissenin değerli olduğuna sanırım hepimiz hemfikiriz.
    Finansalleri de madde madde okuyup anormal bir durum farkedildiğinde de bunu dile getirmek elbette normaldir. Sanırım bunu dile getirmek bazı ortakları rahatsız ediyor. Şuanda kötü olan sadece hisse fiyatıdır, o da zamanı gelince düzelir diye umutla bekliyorum.
    Gördüğüm lüzum üzerine ben artık burada sessizce izlemeye geçiyorum, bol kazançlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Valla bende tepkiyi bekliyorum gelsin cikicam bende. 7 TL de iken ne yapıyorsa şimdi de onu yapıyor. Ufak ufak kakalama ya devam ediyorlar.
    Sayın Uzun burun'nun analizlerini bekliyoruz...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 362/917 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •