-

Originally Posted by
denizci_
günaydınlar....
Tebrikler sizlere gelsin...
Sn Cüneyt e gereği yapıldı..
Sn egem size
-

Originally Posted by
gadalı
teşekkürler başkan bu gazla yarın sonuncuyum...

Originally Posted by
ayhan53
gazlanıp sonuncu ol diye tebrik etmedim
sonuncu ben olacağım

Originally Posted by
izci
İnsanoğlu böyle işte, tüylenir tüylenmez ilk icraatı başkanın koltuğuna göz koymak oldu.

))
Başkanım tüm koltuklar senindir. Artık yönetime beni alırsın umarım.

))

Originally Posted by
gadalı
özür başkanım gaza gelip haddimi aştım...

bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MR&MRS

Originally Posted by
izci
Abi ben bunu hiç düşünememiştim...Listede ismin renkli görünmesi...vay bee...haydi başkanım, ikimize de tarafından yap bir kıyak...büyüksün rallici başkan...

Originally Posted by
MR&MRS
En büyük başkan bizim başkan.......Ayhan abi başkan FENER BAHÇE şampiyon

2ileri1geri yapıyo ayrıca o beşiktaşlı
bir halt olacağı yok.
-
GENEL KURUL HABERLERİ
Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler – GARAN, TCELL, VKING, KARTN, QNBFB, BAGFS, DENIZ, SASA, SEKFK, HURGZ, YUNSA, DYOBY, AYCES, ISDMR, ASLAN, BOLUC, BRSAN, AKCNS, DZGYO, EGEEN, ENJSA, IDGYO, NUHCM, SANFM, TKFEN, USAK
bir halt olacağı yok.
-
ENKAI – Şirket sermayesinin 4,6 milyar TL’den %8,70 oranında bedelsiz olmak üzere 400 milyon TL artışla 5 milyar TL’ye çıkarılmasına ilişkin karar genel kurulda kabul edildi.
bir halt olacağı yok.
-
NAKİT TEMETTÜ HABERLERİ
bir halt olacağı yok.
-
AYGAZ.E Pay Başına Brüt Temettü: 1.533333 TL Teorik Fiyat: 14.117 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
CIMSA.E Pay Başına Brüt Temettü: 0.5 TL Teorik Fiyat: 13.32 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
TUPRS.E Pay Başına Brüt Temettü: 13.603 TL Teorik Fiyat: 107.497 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
bir halt olacağı yok.
-
günaydın dostlar....arkadaşlara kurşun işlemiyor maalesef.çiçekle idare edicez....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri