Sayfa 364/917 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    KUTPO'da cevap arayan tek soru neden devamlı satış baskısı ile hissenin yukarı gidişi engelleniyor. Bu sorunun cevabını bulan bu hissenin neden bu durumda olduğunu da bilir..
    Siz biliyormusunuz peki hocam

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by burkat Yazıyı Oku
    Siz biliyormusunuz peki hocam

Ben sadece kendi şahsi düşüncelerimi belirtebilirim. Fakat burada yazar yazmaz yanlış yöne çekilip insanları yanıltmak ile yanlış yönlendirmek ile zan altında kalıyorsunuz. O yüzden herkes kendi cevabına göre hareket etsin. En doğrusu bu..

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Ben sadece kendi şahsi düşüncelerimi belirtebilirim. Fakat burada yazar yazmaz yanlış yöne çekilip insanları yanıltmak ile yanlış yönlendirmek ile zan altında kalıyorsunuz. O yüzden herkes kendi cevabına göre hareket etsin. En doğrusu bu..
    Haklısınız hocam

4. Kısacı hareketine benziyor dikkatli olun...ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    Kısacı hareketine benziyor dikkatli olun...ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasıl dikkatli olalım, açıklarmısınız?

6.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Ben hisse sayfalarında yazmıyorum lakin seni görünce dayanamıyorum)))
    Amacın ne bir türlü çözemediğim 2-3 kişiden birisin))) bir de Tümosan sayfasında biri var 2013 ten beri 5 senedir yazar da yazar. Hissesi var mı yok mu belli değil))) sen de şu an var mı belli değil, çıksın mı niyetindesin düşsün mü o da belli değil. Bak ben bunu ilk aldığım da toplam overall portfouum 200 k idi. 50 k sını hibe ettim))) sen de vardın o zamanlar. Sonra bıraktım gittim.
    Şimdi sizin savunduğunuz tezler var ya))) 6 dan alın 15 yıl bekleyin 7.5 dan satın))) falan 1 dolardan alın 3 dolardan 50 yıl sonra satın falan, burada sadece uyku sendromu yaşatma ağızları bunlar sen ve 2-3 kişi bunu çok iyi başarıyor. Şimdi cevap ver bakim sütoğlan
    2 den başlayıp benim 5 den alıp 10 dan sattığım sonra 28 e kadar giden banvit, 2 den başlayıp benim 5.50 den alıp 12.5 den sattığım 16 ya kadar giden sasa, 6 dan başlayıp ben 6.5 tan aldığım 11.5 den sattığım 12 ye kadar giden vestel, 4 den başlayıp benim alıp sattığım fakat para kazanamadığım 64 e kadar giden asuzu ... bunlar 2017 ocak ve 2018 mart arası gibi 1 yıl gübi kısa süre içerisinde olanlar. Ayrıca hiç alıp satmadığım 1 tl den 20 tl ye giden kront, 3-5 ay içinde gitti, 2 sene borsaya ara vermezden önce yine 3 den aldığım 27 den sattığım sonra 60 tl ye kadar giden logo ,, daha yazarımda yazarım, 13 den 48 e giden Aselsan, var da varrrr.... ve de aklıma gelmeyenler...
    Şimdi cevap verelim bakalım, sizlerin tezlerine uymayan bu hisseler nepal borsasında falan mı işlem görüyor??? Başka ülkenin hisseleri de biz mi bilmiyoruz.)))
    Cevap veremezsiniz, çünkü ufkunuz yetmez, borsa nedir bilmiyorsunuz. Sen biliyon da 50 k niye zarar ettin, haklısınız. Lakin sonra o 150 k oldu şu an neyse yazmıyım gece rüyanıza falan girer))) her zaman başarı kar yoktur, şu kadar diyim 500 k tl si sabit bir hisse de kalanı ile trade yapıyorum. Bu hisseden 1 lot bile yok. Geçen yine vestel den aldım 2 gün önce adese den. Vs vs arasıra trade yapıp çıkıyorum.
    Bu hisse niye almıyorsun dersen, conileri bekliyorum, ama onlar da patrondan ve senin normal dediğin ama hep maliyenin incelemeye aldığı giderlerden korkuyor olabilir))) ne zaman rahmani bilanço gelirse, o zaman full girerim bak gör hisse kaç para oluyor, hakettiği yere nasıl hızlıca gidiyor.
    O yüzden yok palavra yazanlara yazoyorım falan geçin bu ağızları))) uyutun siz anca uykucular)))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yükselen hissede bile zarar edene ky denir 😁
    gördüm gördümde bu kadar sallayanını görmemiştim.bunu da görmüş olduk......agır gel agırrrrr....

7. Herkese selam. Hissemiz bu hafta 6.20 hedefe sahip. Burayı test edeceğini geçtiğimiz hafta teyit etti. Bununla beraber 6.20 nin kalıcı olacağını düşünmüyorum ancak minik bir tobo yapacağı için buradan 6.55 civarını da test etmesi mümkün olacaktır. Eğer 6.55 bandına hissemiz gider ise haftalık Elliot teorisinde 3 nolu düzeltme dalgası tamamlanmış olup yeni bir dip arayışı için aşşağı doğru tekrar kayacak ve burada son olarak ilerleyen haftalarda 4.95 gab boşluğunu doldurarak 4. Dalgasını da tamamlayıp. Yine içinde bulunduğu haftalık flama formasyonun 01.10.2018 son tarih olmak üzere düşüş bitip yükselişe gireceğini ve yine bu tarih ile beraber hissenin hedef noktasının 12 TL civarına yol alacağını görmekteyim. Elbette yatırım tavsiyesi değildir. Bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    Tek cümle, çünkü katalisti yok.
    Ne yok ne yok???

Sayfa 364/917 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •