Sayfa 221/623 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Ne yapıp edip, bir yolunu bulup, kılıfı hazırlayacaklar ve Ihlas Pazarlama 'yı bir şekilde halka temas ettirecekler. Ancak bu göstere göstere doğal yollardan bir halka arz seferberliğine sıvışma şeklinde olmayacak kanaatim. Daha dolambaçlı bir yol tercih edilecek. Tıpkı yılar önce hisseleri ÇÖP seviyesinde olan, halka açık Okan Tekstil 'e kolay yoldan nüfuz edip (sırf halka açık bir şirket olduğu için!!!) , birden bire Ihlas Madenciliği otomatikman halka ortak edivermek gibi bir yol. Ne de olsa en başarılı oldukları alanlar bu katakulli hareketler...!
    Yine tekrarlıyorum, yanılabilirim. Ancak yıllar içerisinde ister istemez insan bunların ciğerini ezberliyor...!
    Okan Tekstil Olayını da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Sahip olduğu tesisler , şirket ile ilgili davalar derken yaptıklarına yapacaklarına pişman oldular. Emaneti ehline vermeyince, yönetmekten aciz olanı yönetici yapınca sorunlar bitmiyor bir çok özel sektör firmasında. Yönetimsel beceriksizlik burada da kendini gösteriyor bence. Doğru düzgün web sitesi bile yapamayan bir grubun Digital varlıkları var. Ve bir çok siteleri ücretsiz script Wordpress. 10 yaşında ilk okul çocuklarının yaptığı hazır web sitesi kurulumu ile holding sayfası yayınlanıyor.
    İhevanın sayfası rahmetli nenemin gününden kalma asp tasarım. İHLGM beleş wordpress.

Valla hayrıma web sitesi yapasım geliyor bazen

2.  Alıntı Originally Posted by mamoste85 Yazıyı Oku
    Tesekkurler Sn Rizkofrisk ve Baskent, sizle birlikte Osmanli hocamiz da paralel bir gorus paylastigi icin proje gerceklesebilir belki... grubu sene sonuna dogru sadelestirebilirler belki, mesela ihgzt ihyay birlestiririp iheva yi ihlaspazarlamaya devretme gibi...ihlas pazarlama ihevayi satin alirsa bu bir sekilde hareket getirebilir...bakalim ne kurnazliklar donecek....ytd

Doğrudan dillendirmek istemedim. Lakin bahsettiğim katakulli hareketi koyu renge boyadığım yerden bekliyorum... Yine de son söz olarak, tahminleri TERS KÖŞE yapmak konusunda grubun ne kadar mahir olduğunu belirtmiş olayım.
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

3.  Alıntı Originally Posted by fenhocası Yazıyı Oku
    Kapa haber bekliyoruz sayet daha once gondermemislerse, 5 aydir hissedeyim gormedim cunku...yoksa spk ya yazmamiz gerek...bunlar gecende almanyadan odul aldilar , tavanlik haberdi...ama isine gelmedi, isine gelince mal bosaltma amacli yollarlar ...ytd
    Singapurda ki firmanın üzerinde durmak lazım. Bakın Orada vergiden ve takipten kaçmak için kurulan şirketler nasıl oluyor.

Acaba bu firma kime ait ?
    Şuna dikkat edin 300.000 SGD'nin üzerinde %17, altinda %8,5 Yurtdisinda ve finansal menkul kiymetlerden elde edilen kârlar için vergi uygulanmaz. Yani benim bu maddeden anladığım kadarı bu şirket Avrupa bölgesi satışları için vergi konusunda muaf olacak çünkü satışlar yurt dışında yapılıyor Singapurda değil.

Yukarıda satış fiyatı var ürünün.
    Ve bunların ürününün satan off shore distrübütör firmanın satışlarını yaptığı e ticaret sitesinin ağırlıklı ziyaretçi aldığı yerler alexa verilerine göre şunlar

Şu an merak ediyorum.....
    Doğan grubunun Gazete Kağıdı Olayı vardı değil mi ?
    Onlar günah keçisiydi ya kim masum ?
    Yatırım Tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Singapurda ki firmanın üzerinde durmak lazım. Bakın Orada vergiden ve takipten kaçmak için kurulan şirketler nasıl oluyor.

Acaba bu firma kime ait ?
    Şuna dikkat edin 300.000 SGD'nin üzerinde %17, altinda %8,5 Yurtdisinda ve finansal menkul kiymetlerden elde edilen kârlar için vergi uygulanmaz. Yani benim bu maddeden anladığım kadarı bu şirket Avrupa bölgesi satışları için vergi konusunda muaf olacak çünkü satışlar yurt dışında yapılıyor Singapurda değil.

Yukarıda satış fiyatı var ürünün.
    Ve bunların ürününün satan off shore distrübütör firmanın satışlarını yaptığı e ticaret sitesinin ağırlıklı ziyaretçi aldığı yerler alexa verilerine göre şunlar

Şu an merak ediyorum.....
    Doğan grubunun Gazete Kağıdı Olayı vardı değil mi ?
    Onlar günah keçisiydi ya kim masum ?
    Yatırım Tavsiyesi değildir.
    Vay vay ince isler desene...off shore mantigi...ne yapsak acaba? Sirket bilgilendirmeli yatirimciyi, cimer bimer e yazmak zorunda birakmasinlar,

5. Korkusuz yorumumdan Korktu mu ne

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku

Korkusuz yorumumdan Korktu mu ne
    Helal Baskent, demek ki zoruna gitmis pislik heriflerin, hem sirketten supervmaas alsin hem de borsada iyi kazansin, bu adi herif genel mudurlerin ihlas grubunda hisseleri olmaz olur mu?...icimden ettim onlara....

7. Bir açıklama yapılmış yapılmasına da ...
    İHLAS PAZARLAMA kar ederken İHEVA neden zarar ediyor o zaman?
    Onun cevabı nerde?

Bu İhlas Pazarlama aracı gibi çalışıp kazanırken İheva kazanamıyorsa İHEVA'yı satın o zaman.
    Satın da İhlas Pazarlama kimden ne alıp satacak bir görelim.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

Sayfa 221/623 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •