Sayfa 262/760 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Sn. Mausolos, Durdo, Doğan holdingin satılma olayı nedeniyle çıkmadı mı ?
    Kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum.
    Öyle olsa Doğan Grubu hisseleri ile senkronize hareket etmesi gerekirdi son bir-bir buçuk yıldır.
    Bundan 15 gün önce yaptığı peyk hareket evet bir kandırmaca idi. Doğan hisseleri ile birlikte hareket edip, 6 üzerine attı aynı hızla geri geldi.

Fakat geçen yıl aracı kurumlardan birkaçı 5,5-6 tl hedef fiyat vermişlerdi. Ve bu hedef fiyatlar görüldü.
    Şu an bile bu fiyatlarda Durdo'yu beğendiğimi söyleyebilirim.

Bol kazançlar üstadım.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2. Estağfurallah, size de bol kazançlar dostum.

Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum.
    Öyle olsa Doğan Grubu hisseleri ile senkronize hareket etmesi gerekirdi son bir-bir buçuk yıldır.
    Bundan 15 gün önce yaptığı peyk hareket evet bir kandırmaca idi. Doğan hisseleri ile birlikte hareket edip, 6 üzerine attı aynı hızla geri geldi.

Fakat geçen yıl aracı kurumlardan birkaçı 5,5-6 tl hedef fiyat vermişlerdi. Ve bu hedef fiyatlar görüldü.
    Şu an bile bu fiyatlarda Durdo'yu beğendiğimi söyleyebilirim.

Bol kazançlar üstadım.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Hissemizin dinlenme ve bilanço bekleme döneminde olduğunu düşünüyorum.
    Yaklaşık 2 haftadır 2,51 zirvesini aşamadığı gibi son birkaç gündür de hafif aşağı salmaya başladı.

Fakat sevindirici tarafı, şirketin siparişleri yetiştiremediği için ek yatırım yapma kararı almış olmasıdır.
    Bu durum, kapasitenin tam olarak kullanıldığını gösteriyor. Bilanço ve karlılık da buna bağlı olarak tahminim iyi gelecektir.

Eğer son çeyrek getirmiş olduğu karın bir benzeri veya üzerine gelen faaliyet karı ile farklı bir mecraya geçiş yapabileceğimizi kritik ediyorum.
    Gelebilecek kötü bilançolar -ki hiç iyi olmaz- bizi 2 altına hızlıca itebilir.

Yükselişin devam edebilmesi için bilançoların bozulmadan ve artarak gelmesi elzem görünüyor.
    İki hafta içinde bilanço sezonu öncesi bir yön belirleyeceğimizi düşünüyorum. Umarım yön yukarı olur.
    Hissenin izleyeceği yol, bilanço ve şirket üzerindeki beklentiler konusunda bize fikir verebilir.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Hissemizin dinlenme ve bilanço bekleme döneminde olduğunu düşünüyorum.
    Yaklaşık 2 haftadır 2,51 zirvesini aşamadığı gibi son birkaç gündür de hafif aşağı salmaya başladı.

Fakat sevindirici tarafı, şirketin siparişleri yetiştiremediği için ek yatırım yapma kararı almış olmasıdır.
    Bu durum, kapasitenin tam olarak kullanıldığını gösteriyor. Bilanço ve karlılık da buna bağlı olarak tahminim iyi gelecektir.

Eğer son çeyrek getirmiş olduğu karın bir benzeri veya üzerine gelen faaliyet karı ile farklı bir mecraya geçiş yapabileceğimizi kritik ediyorum.
    Gelebilecek kötü bilançolar -ki hiç iyi olmaz- bizi 2 altına hızlıca itebilir.

Yükselişin devam edebilmesi için bilançoların bozulmadan ve artarak gelmesi elzem görünüyor.
    İki hafta içinde bilanço sezonu öncesi bir yön belirleyeceğimizi düşünüyorum. Umarım yön yukarı olur.
    Hissenin izleyeceği yol, bilanço ve şirket üzerindeki beklentiler konusunda bize fikir verebilir.
    Durumu gayet net özetlemişsiniz. Bunun üstüne ben bilançoya kadar yazacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

5. dün iyi ters köşe yaptın ama sıra bizede gelecek acelemiz yok takipteyiz

6. Kalanlara bol kazançlar,uyuza bağladı,
    Ben vedalastim,
    2,30 alti gelirse tekrar bakarız,piyasalarda tedirginlik var,
    Ytd

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. güle güle

8. kayık su mu almaya başladı acaba yolcular tek tek inmeye başladı

Sayfa 262/760 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •