Sayfa 197/964 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Son iki yazıda gerçekle alakası olmayan,grafikle desteklenmemiş yazılar.Temel olarak bakalım,bilançonun geleceği bu ay niye 4.20 ye düşsün,o zaman bilanço kötü gelecek gibi bir duyum olması lazım.2015 bilançosunda bu şirketin 1.230 milyar keş parası olduğu görüldü,artık bu parayı çalma,ya da başka yere kullanma gibi bir durum söz konusu değil,sadece bu para bile kötü gelmesi muhtemel bilançoyu güzel hale getirir.Ayrıca finansal borç yok,ayrıca bu şirket her 2 Kozanın da en büyük hissedarı. Bu tip yerlerde afaki rakam kullanmak doğru değil o zaman ben de önce kozaa yı sonrada kozalı geçecek derim ve hoş olmaz.Güzelliklerle kalın.

2. KOZAL, KOZAA ve İPEKE aynı grup hisseler evet.Lakin Kozaa ve İpek hisseleri, Kozal'dan nem kapsalar da çoğu zaman (dönem farklılıkları da olsa) benzer hareketleri gösterir ve Kozal'dan farklı frekansta tepki verirler.Su an İpek ve Kozada farklı hesaplar var ve Kozal bu nedenle takip edilmiyor.Her şey zamanlama meselesi bana kalırsa....Dilerim yukarı olur....Bilançoların beklentisi ve sonra aidiyet sorununun belki de orta vadede çözülmesi.
    Neden olmasın ?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben bu şirketler de aidiyet sorunu diye bir sorun hiç ama hiiiççç görmüyorum. Bu forumlarda yazan kişilerin kullandığı klişe bir tabir.Bu şirketlerin tek sahibi var o da T.C devleti nokta.Bunun hilafına karar verecek bir hukuk sistemi henüz icat edilmedi.Son dönemde kayyum atanan şirketlerin iyi yönetilip kâr artışı,istihdam artışı yarattığını görüyoruz.Yalnız bu 3 şirket toplamda çok büyük şirketler o yüzden satılmaları zor olabilir çünkü iç içe geçmiş şirketler ve tek tek satış imkansız 3 ünü aynı anda alabilecek yaklaşık 8. 10 milyar dolar bastıracak bir babayiğit bulmak ta sıkıntı.Yoksa 3 ü de mükemmel firmalar ve özellikle de 2 sinin fiyatı çok uygun.

Malum şahıslar başka nicklerle geri dönmüşler..demekki yakında hayırlar var.bu da tecrübe ile sabittir..

5.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Malum şahıslar başka nicklerle geri dönmüşler..demekki yakında hayırlar var.bu da tecrübe ile sabittir..
    Bence kimi kastettiğini açıkça yazmalısın.

6.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Bence kimi kastettiğini açıkça yazmalısın.
    Bos konusyor kardesm ben yillardr ipeke kozaa kozal alir satarm ben feto muhabbet varken 2.89 dan 0.61 kurusa degsgndede buradaydm ama her düsüsn bir sonu oldgu gibi her cksnda bir sonu var kimse geri donmedi sadece tahminim bir kac gune sarkma olur 5 altini zaten kesin gorecek bu 4.85 olur 4.60 olur ama goreveksnz bakn alim oluyormu olmaz biraz geri basmasi gerek bu hep boyle olmustr alim yapacak lar 5 lira altni bekleyn

7. Çok sıktın artık d grubu hisseler gibi hareketler edıyorsun yakışmıyor. Çıkmazsan çıkma ama karakterli hareketler yap.

8. Ekran Alıntısı.jpg
    8 m almıştı... hemen hepsini satmış....
    Yatırım Tavsiyesi Değildir... Zaten kendime faydam yok...

Sayfa 197/964 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •