Sayfa 272/730 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 5834 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    http://www.star.com.tr/spor/ahmet-ca...haber-1327285/ ahmet çakar gerçi 2. yada şampiyonu fenerbahçe yapmış neye göre anlamadım. beşiktaş nerede ?
    borsacılar her haberi takip ediyorlar!! bunu ahmet çakar dahil cümle alem biliyor!! ahmet çakar bilinçli olarak manüplasyon yapıyor olabilir mi?? belki de elinde yüklü beşiktaş hissesi var; biz satıp kaçalım diye öyle diyor?? belki de birisi onu böyle konuşturuyor?

sonuç : fino köpeği iyi geçirdi bize iyii.. putperest p.ç

2.  Alıntı Originally Posted by EDEN BULUR Yazıyı Oku
    borsacılar her haberi takip ediyorlar!! bunu ahmet çakar dahil cümle alem biliyor!! ahmet çakar bilinçli olarak manüplasyon yapıyor olabilir mi?? belki de elinde yüklü beşiktaş hissesi var; biz satıp kaçalım diye öyle diyor?? belki de birisi onu böyle konuşturuyor?

sonuç : fino köpeği iyi geçirdi bize iyii.. putperest p.ç
    Fener sampiyon olur demiyor, şampiyonlar ligine gidebilir diyor...

3. Olacağımıza incir ağacı diktiler halen ucuz diye alan erkek var mı

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 3,62 oldu vay anasını...

5. Eger Gs avrupadan men edilirse bir tavan cekmesi icin büypk sebep olur

Gesendet von iPhone mit hisse.net
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

6. cixi diye bir karaktersiz vardı burada ortalarda görünmüyor dimi, görevi bitti tabi..adam burada her gazlama yazdığında ele verdiler hisseyi. o zaman da demiştim bu adama dikkat edin diye. Arkadaş 4.90 lardan beri sürekli gazladı hisseyi.Kim milletin hakkıyla oynadıysa daha beterini yaşasın İnşallah..Elimde hisse yok şu an en son 4.10 lar dan alıp 4.3x lardan çıkmıştım o ve bir kaç şüphelendiğim karaktersiz sayfada yazmaya başladığında çıktım ve bir daha girmedim. Yanılmamaışım.

7. Haberc yok haliyle hisse salindikca salınıyor şuursuzca bu bilançoda gelirin daha da arttigini göreceğiz belki kar bile yazabilir psikolojik olarak önemli
    Hisseyi etkileyecek iki olay şampiyonluk ve qatar airways ya da Qnb banka anlaşması

8. 2.883 milyar borcu olan GS hissene bak bi de bizim çapsız bjk bak KEY'in 3 kuruşuna göz diken yamyamlarla dolmuş burası

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 272/730 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •