-
Destek kuvvetlimi kademeler nasıl
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tek kelimeyle rezalet.. Bunları Allah'a havale ediyorum. İnşallah benden çaldıkları paralar boğazlarına dokunur orda kalır inmez aşağı. 1 yıldan fazladır bu hissedeyim, bir kağıt sürekli mi düşer.. Amaçları ne anlamadım.. Şampiyonlar ligini, kazanılan gelirleri, transfer kazançlarını yok saydılar hiçbirini fiyatlamadılar. Sonuç ne!! Param pul oldu, her gün ödediğim kredi faizi ve temerrüt faizi de cabası. Tüm anaparayı kaybetmeye ramak kaldı.. Allah'ınızdan bulun.. Hakkımı helal etmiyorum..
-
Ananın am.......kadar yolun var nereye düşersen düş o.çocukları bu kağıdı buraya kim indiriyorsa anasını çümle alem ......sin
-
Daha önce yazmıştım.Tahta yapıcımız çok cömert
herkeşe çay aman hisse benden diyo
YTD
-
Ikıncı ciftlikbank vakası 2017 08.09 da dolar 3.40 bjk 4.70 o zamanda 10 bin dolarını 34 bin lirasını bozup bjk alan adam 7.234 lot çarpı 3.70 26.765 lirası var 8 ayda zaman kaybı alternatif kayıplar birde usd 4 lira oradaki kayıp güzel batırmışlar milleti
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bana 4 ay birde 3 bin lira soktu birde dolar yükseldi oradan dolar alsaydık oradan da kayıp gelde bundan sonra borsaya 1 lira yatir
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bassınlar bakalım .. burdayız.. bir yere gittiğimiz yok...
-
iki sene önce bu formasını taşımaktan utanacak hale geldiğim kağıt parçasının dışında herhangi bir hisseye yatırım yapsaydım şu an mutlaka kardaydım. En azından böylesi dehşet verici bir zararım olmazdı. İçim yanıyor ya.. Doğrudan başkana hitaben yazdım gönderdim. Okudu mu bilmiyorum. Belki de hiç ettiler. Ama olsun... Burada havanda su döveceğimize bir şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum. Yazık ya insanlar hem sağlıklarını hem paralarını kaybediyorlar hiç sebeb yokken. Bu saatten sonra şampiyon dahi olsa hangi ara 5lere çıkaracan. Ha çıkarsan ne olacak yine zarar yine zarar..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri