Sayfa 88/1006 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Yenişafak gazetesindeki haberi adam gibi okumadan sallamasyon yorumlar yapmış millet
    İdari tedbirleri kamu maliyesine, hazineye dönük olarak yapıp sonucuna bakacaklar.
    Mevduat faizlerine tavan getirme gibi bir resmi uygulamadan bahsedilmiyor bile.Nereden buldun yasasını çıkarmadan paranı neden dövize dönüyorsun diye sorsalar ne olur sormasalar ne olur ,millet keyfimin kahyası mısın? der geçer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Görünen köy klavuz istemez. Politikalar değişmedikçe Faiz ve Dövizde yön yukarıdır.
    grafikler: turkeydatamonitor.com

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Bu Türkiye data monitör üyeliği fiyat i nedir?

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Bugünkü açıklamardan sonra,

Bu saatten sonra tl mevduat yapan ayvayı yemiştir. Döviz ve borsacılar kendini kurtardı.
    Ahme nedense bu Aktif'e laf geçiremiyorlar,kendi kayıkları olduğu için olabilir. günlük yüksek faiz devam ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu Türkiye data monitör üyeliği fiyat i nedir?
    ücretsiz sunumlara burdan ulaşabilirsiniz.Ücret yazmamışlar.
    http://www.turkeydatamonitor.com/gal...sentation.html
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ekonomi Koordinasyon Kurulu, 2 Nisan'da Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Türkiye'yi faiz belasından, faizi aşağı indirmek suretiyle enflasyondan kurtaracağız" sözleriyle dile getirdiği, faizlerde indirim çalışmaları detaylı olarak masaya yatırıldı. Mevduat faizlerinin de aşağı çekilmesinin görüşüldüğü toplantıda, bankaların, hem tüketici hem de yatırımcıları rahatlatacak düzenlemeler yapması gerektiği konuşuldu. Toplantıda, enflasyonu tetikleyen en önemli nedenlerden biri olan faiz indirimi konusunda "radikal adımlar" atılması gerektiğine vurgu yapıldı.

https://www.yenisafak.com/ekonomi/faize-radikaltedbir-geliyor-3192635
    borçlu olmak daha iyi tasarruf yapmak enayilik artık !

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    borçlu olmak daha iyi tasarruf yapmak enayilik artık !
    bahri sen şunu anlayamadın bir türlü. %100TL de olduğun müddetçe bunların zulmü bitmez. TL dışı varlıklara yönelmen gerekiyordu.ben döviz işini zaten sağlamlaştırdım üstüne coin işine bile girdim,uzun vade düşünüyorum. TL de umut yok. bende 100k TL kaldı sözde dolar alacaktım 3,75 ten o da yalan oldu.ne yapayım onlarıda aktiften en yüksek faiz işletiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bahri sen şunu anlayamadın bir türlü. %100TL de olduğun müddetçe bunların zulmü bitmez. TL dışı varlıklara yönelmen gerekiyordu.ben döviz işini zaten sağlamlaştırdım üstüne coin işine bile girdim,uzun vade düşünüyorum. TL de umut yok. bende 100k TL kaldı sözde dolar alacaktım 3,75 ten o da yalan oldu.ne yapayım onlarıda aktiften en yüksek faiz işletiyorum.
    valla üstad eğer bilim dışı iktisadi ekonomik temeller dışı hamle yapılacaksa tlci fare kapanına çok fena yakalanmış olur !

Sayfa 88/1006 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •