Sayfa 721/948 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Kitapçı bugün endeks çakılıyor , bizim duruşumuz fena değil bir şeyler söylesen
    Ne söyleyeyim ki temeli bıraktık teknik konuşuyoruz, hem çok az kişi kaldık kaptanımız , teknik direktörümüz bile çekip gittiler
    Üstelik alanım ve çokta ciddiye almadığım bir konuda arkadaştan yardım alıp paylaşınca , çok sevdiğim kaptanımla bile aramız limonileşti, durumu zamana bıraktık
    Yalnız şu teknik bu seferde tutarsa , bundan böyle tekniği çok daha fazla önemseyecem hem ne demişler fala inanma falsız da kalma
    Bugün 34 'te çift dip yaptık, eğer aşağı gitmezsek , takozunda sonuna geliyoruz,,,, ytd

2. Kursun dokturmek lazım bugün.

3. https://i.hizliresim.com/Lb5qDj.png
    Merill robot belini kırdım..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/Lb5qDj.png
    Merill robot belini kırdım..
    Gedik kumarbazı tahtada ,inşallah iyi şeyler yapar...ytd

5. ön yargıyı yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur , düşeni kırmakla eş değer

6. İlk çeyrek sonuçları önemli , son tarih 30 Nisan , zaman daralıyor...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Çok yazıyorsun kitapçı , senin işin gücün yokmu
    E demek ki her yazdığımı okumuyorsun emekliyim dedimya ,geçen mutfakta sinek avlıyordum ,bu haftada canım sıkıldı kapılar yeni boyanmış olmasına rağmen aldım fırçayı boyayı elime gene boyadım fena olmadı ama
    Yalnız bu sıkışıklığın sonu hayırla sonuçlanacak diye düşünüyorum , fena sıkıştı , aşağı gitmesi için sebep göremiyorum , yukarıya gitmesi için sebep tonla . YTD

Sevgili knox'da ziyarete gelmiş şimdi gördüm bir kademe paylaşsa bari, hayır duası alır ,ben de birisinden teknik , birisinden kademe
    isteyerek dilenci durumuna düştümya ,İZCİ' de biraz bunu ima etmişti , birde sn. knoxsa kızdığımı yazmıştı ki evet , blcyt ' de ne yaptığını bilmeyen birisi üç kuruşluk mal veriyor korkup satıyor , devamını yazmayayım ... ytd
    Son düzenleme : kitapci0; 04-04-2018 saat: 16:53.

Sayfa 721/948 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •