-
Ben ciktim melanetten...kalanlara bol kazançlar....zaten şunu düşündüm bu kağıt harekete başlasa 1 Tl olsa ben güvenip te ki Çin'de kalmayacağım....eee bekleyip bekleyip de yüzde yirmi otuz için canımı sıkmaya değmez....melanet kağıt inşallah uçar gidersin de kalanlardan kazananlar olur...belki yine gelirim ama zorrr 🤔 kalın saglicakla
-
04.04.2018 tarihinde SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,74 TL fiyatla 200.000 adet alış
işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Geri Alım programı çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerin SİNPAŞ GAYRİMENKUL
YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki payı 04.04.2018 tarihi itibariyle % 0,21 olmuştur.
Ayrılma hakkı kullanımı sürecinde yapılan işlemler ile birlikte SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki pay oranı 04.04.2018 tarihi itibariyle % 11,42 olmuştur.
-
03.04.2018 tarihinde SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak .0,75 TL fiyatla 100.000 adet alış
işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Geri Alım programı çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerin SİNPAŞ GAYRİMENKUL
YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki payı 03.04.2018 tarihi itibariyle % 0,19 olmuştur.
Ayrılma hakkı kullanımı sürecinde yapılan işlemler ile birlikte SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki pay oranı 03.04.2018 tarihi itibariyle % 11,4 olmuştur.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri