Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 84/1014 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 665 - 672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Neden para biriktiremiyorsun? Belkide ABD nin cok pahali bir sehrinde yasiyorsun ondandir

Benim surunmekten kastim sosyal olamamak, ABD deki insanlarin kalitesizligi, ABD nin tatil yorelerinin kalitesizligi otellerin lokantalarin kalitesizligi ortamin kalitesizligi

Bir suru para kazaniyorsun ama para harcayacak yer yok. Butun kazandigimi yilin 4 haftasinda harcamak icin Turkiyeyi 4 gozle bekliyorum cunku hayat orada yemek orada ortam orada deniz orada mavi yolculuk orada orada orada orada hersey orada

para burada hayat orada

birisi bu sistemi kurmus bu sistemi kuran adami bulup oldureceksin valla bi bulsam ben oldurucem
    Ben oralarda 25 sene yasadim, lisanin yok, tipin yok, Turksun, milli goruscu, fetcu, suleymanci, diyanetci vs. herkes orada haril haril senin kendi anti tezin icin caliyor.

Toplum kisiyi dislamaz, kisi kendini dislar.

ABD'de cok degerli, adam gibi adam milyonlarca tertemiz insan var.

Kisi biraz kendine bakmali.

Ahmetg Guest
    Biz ev fiyatlarini konusurken Ellon Musk bir sirket daha kurmus

Elon Musk Launches Neuralink to Connect Brains With Computers

https://www.wsj.com/articles/elon-mu...Pos=4#cxrecs_s

Building a mass-market electric vehicle and colonizing Mars aren’t ambitious enough for Elon Musk. The billionaire entrepreneur now wants to merge computers with human brains to help people keep up with machines.

The founder and chief executive of Tesla Inc. and Space Exploration Technologies Corp. has launched another company called Neuralink Corp., according to people familiar with the matter. Neuralink is pursuing what Mr. Musk calls “neural lace†technology, implanting tiny brain electrodes that may one day upload and download thoughts.

Mr. Musk has taken an active role setting up the California-based company and may play a significant leadership role, according to people briefed on Neuralink’s plans, a bold step for a father of five who already runs two technologically complex businesses.

Mr. Musk didn’t respond to a request for comment. Max Hodak, who said he is a “member of the founding team,†confirmed the company’s existence and Mr. Musk’s involvement. He described the company as “embryonic†and said plans are still in flux but declined to provide additional details. Mr. Hodak previously founded Transcriptic, a startup that provides robotic lab services accessible over the internet.

Mr. Musk, 45 years old, is part businessman, part futurist. He splits his time between Tesla, which is under pressure to deliver its $35,000 Model 3 sedan on time, and SpaceX, which aims to launch a satellite-internet business and a rocket that can bring humans to Mars. He is also pushing development of a super high-speed train called Hyperloop.

Somewhere in his packed schedule, he has found time to start a neuroscience company that plans to develop cranial computers, most likely to treat intractable brain diseases first, but later to help humanity avoid subjugation at the hands of intelligent machines.

“If you assume any rate of advancement in [artificial intelligence], we will be left behind by a lot,†he said at a conference last June.

The solution he proposed was a “direct cortical interfaceâ€â€”essentially a layer of artificial intelligence inside the brain—that could enable humans to reach higher levels of function.

Mr. Musk has teased that he is developing the technology himself. “Making progress [on neural lace],†he tweeted last August, “maybe something to announce in a few months.†In January he tweeted that an announcement might be coming shortly.

He hasn’t made an official announcement, but Neuralink registered in California as a “medical research†company last July.

Mr. Musk has discussed financing Neuralink primarily himself, including with capital borrowed against equity in his other companies, according to a person briefed on the plans.

Neuralink has also discussed a possible investment from Founders Fund, the venture firm started by Peter Thiel, with whom Mr. Musk co-founded payments company PayPal, according to people familiar with the matter.

In recent weeks, Neuralink hired leading academics in the field, according to another person familiar with the matter. They include Vanessa Tolosa, an engineer at the Lawrence Livermore National Laboratory and an expert in flexible electrodes; Philip Sabes, a professor at the University of California in San Francisco, who studies how the brain controls movement; and Timothy Gardner, a professor at Boston University who is known for implanting tiny electrodes in the brains of finches to study how the birds sing.

Reached by phone, Dr. Gardner confirmed he is working for Neuralink, but declined to elaborate on its plans. Dr. Sabes declined to comment. Dr. Tolosa didn't respond to a request for comment.

It is unclear what sorts of products Neuralink might create, but people who have had discussions with the company describe a strategy similar to SpaceX and Tesla, where Mr. Musk developed new rocket and electric-car technologies, proved they work, and is now using them to pursue more ambitious projects.

These people say the first products could be advanced implants to treat intractable brain disorders like epilepsy or major depression, a market worth billions of dollars. Such implants would build on simpler electrodes already used to treat brain disorders like Parkinson’s disease.

If Neuralink can prove the safety and efficacy of technology it develops and receive government approval, perhaps it then could move on to cosmetic brain surgeries to enhance cognitive function, these people say. Mr. Musk alluded to this possibility in his comments last June, describing how humans struggle to process and generate information as quickly as they absorb it.

“Your output level is so low, particularly on a phone, your two thumbs just tapping away,†he said. “This is ridiculously slow. Our input is much better because we have a high bandwidth visual interface into the brain. Our eyes take in a lot of data.â€

Others pursuing the idea include Bryan Johnson, the founder of online payments company Braintree, who plans to pump $100 million into a startup called Kernel, which has 20 people and is pursuing a similar mission.

Mr. Johnson said he has spoken to Mr. Musk and that both companies want to build better neural interfaces, first to attack big diseases, and then to expand human potential.

Facebook Inc. has posted job ads for “brain-computer interface engineers†and other neuroscientists at its new secret projects division. And the Defense Advanced Research Projects Agency is investing $60 million over four years to develop implantable neural interface technology.

The technology faces several barriers. Scientists must find a safe, minimally invasive way to implant the electrodes, and a way to keep them stable in the brain. It also isn’t yet possible to record the activity of millions of the brain’s neurons to decode complex decisions, or distinguish when someone wants to eat a bowl of spaghetti or go to the bathroom.

Then there is persuading people to get elective brain surgery.

In comments published by Vanity Fair on Sunday, Mr. Musk said “for a meaningful partial-brain interface, I think we’re roughly four or five years away.â€

If Mr. Musk indeed takes an active leadership role at Neuralink, that would raise more questions about his own personal bandwidth.

Tesla is building the largest battery factory on the planet to supply its forthcoming Model 3 electric vehicle, and it will need to produce hundreds of thousands of cars to meet its goal and justify its lofty market capitalization, which is approaching that of Ford Motor Co.

SpaceX has struggled to launch rockets fast enough to send satellites into orbit for its customers. Ultimately it wants to launch an internet-access business powered by more than 4,000 low-earth orbiting satellites, ferry space tourists to the moon and then bring astronauts to Mars.

Even so, Mr. Musk has proved many naysayers wrong. Traditional auto makers said he could never sell a popular electric car. Military-industrial graybeards scoffed at the idea he could even launch a rocket.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ben oralarda 25 sene yasadim, lisanin yok, tipin yok, Turksun, milli goruscu, fetcu, suleymanci, diyanetci vs. herkes orada haril haril senin kendi anti tezin icin caliyor.

Toplum kisiyi dislamaz, kisi kendini dislar.

ABD'de cok degerli, adam gibi adam milyonlarca tertemiz insan var.

Kisi biraz kendine bakmali.
    Ben otel bulamadiktan lokanta bulamadiktan yuzecek deniz tatil yapacak yer bulamadiktan sonra bana ne bir suru temiz adamdan?

Bu Amerikan halki daha kisisel bakim bile bilmiyor. Su anda ofisteyim senelik maasi belki 200K dan fazla adam caprazimda adam director of bilmemne 60 yasina gelmis herkesin ortasinda tirnaklarini kesiyor, bazen osuruyor. Turkiyede olsa doverler boyle adami

Fortune 500 da ilk 4 teyiz dunyanin en buyuk sirketlerinden biri ve son derece profesyonel ortam. Ortalama bir Turk un kalitesi Amerikaliya trilyon basar. IStedigi kadar okumus olsun para kazansin ailesi yok ana babasi yok evinde kopegiyle yasayandan adamdan ne hayir gelir. Benim bahsettigim insan kalitesi buydu yoksa gidilen okullar falan degil.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ABD de basarili olmak ne demek?

Oyle ev araba aldim bankaya 1 milyon dolar atinca basarilimi oluyor? Alakasi yok

Ben oyle dolar milyoner taniyorum adam haftasonlari evinde kurufasulye yapmasi en buyuk zevk senede 4 hafta tatili var ama hicbir luksu yok isten cikamaz kafasina gore takilamaz erken emekli olamaz mavi yolculuga bile cikamaz

bizim Turk kafasi maaslari ayliga vurup vergileri cikarip sonrada TL ye cevirmesidir. Oysa hic alakasi yok

En mutlu adam kafasinda sorun olmayan hic borcu olmayan ve istedigi zaman istedigini yapabilendir bankada 1-2 milyon dolari olan degil.

1 milyon dolarim olmasada rakam olarak yakinim ve en guzel ornekte benim. En guzel hayat Turkiyede yeterki paran olsun.

Simdi Agaoglu nun en son videosunu seyrettim off off. O hayat kimsede yok arkadas
    Bu nasil degerlendirme ?

Basari icin bir benchmark olarak buna mi bakacagiz.?

Senin yakinin nasil yasiyor ?

Agaoglu'nun, Zorlu'nun, Cayci'nin nasil kazandigina bir bak.

Hukuku olmayan, hukukcusu olmayan zavalli bir toplum bu.

Kazanan neden burada yasasin ?

Bak bakalim ABD ve Kanada'ya son sene icinde is guc sahibi kac is adami goc etmis, ustelik her bir aile birayi icin en az 500 Bin dolar odeyerek..

Yasin genc olmali.

5. Benim tanidigim 2 sanayici isadami tüm tasinmazlarini satip amerikaya tasindilar hemde tümden gecenlerde yaninda 1000 işçi çalıştıran onemli bir tekstilci ve onunla ayni fikirde olduklarini soyleyen birkac arkadaşı herseylerini satip tümüyle avrupada bir ulkeye tasinmaktan bahsediyorlardi üzücü olsada icinde bulundugumuz sürecin gercekleri maalesef...

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...

Konu başlığına göre çok saçma bir meseleyi tartıştığınızın farkında bile değilken ?

Amerikadaki deniz yokluğunu okumak zorundamıyız durmadan ?

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ...... Oyle ev araba aldim bankaya 1 milyon dolar atinca basarilimi oluyor? Alakasi yok.......
    (1) bizim Turk kafasi maaslari ayliga vurup vergileri cikarip sonrada TL ye cevirmesidir. Oysa hic alakasi yok.

(2) En guzel hayat Turkiyede yeterki paran olsun......
    Hocam 2. Cümleniz birinci cümlemizin sebebi. Herkes TR'de paranın herşeyi satınalabileceğini gördüğü için kafa hemen ne kadar elime geçer ne kadar kenara atarımmodunda.

Ayrıca dediğiniz gibi; parası olan TR'de kral olmayan köle.
    Türkiyede parası olan emniyet şeridinde ambulans gibi öncelikli gider, parası olanın çocuğu kaza yapıp adam öldürür tutuklanmaz bile. Parası olanın çocuğu askerlik yapmaz oğlu vatanseverlik taslar babası şehitlik edebiyatı yapar vs. vs.

Mesele paramız olmadan da bırakın kralı insan gibi yaşayabileceğimiz memleket neresi?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ben otel bulamadiktan lokanta bulamadiktan yuzecek deniz tatil yapacak yer bulamadiktan sonra bana ne bir suru temiz adamdan?

Bu Amerikan halki daha kisisel bakim bile bilmiyor. Su anda ofisteyim senelik maasi belki 200K dan fazla adam caprazimda adam director of bilmemne 60 yasina gelmis herkesin ortasinda tirnaklarini kesiyor, bazen osuruyor. Turkiyede olsa doverler boyle adami

Fortune 500 da ilk 4 teyiz dunyanin en buyuk sirketlerinden biri ve son derece profesyonel ortam. Ortalama bir Turk un kalitesi Amerikaliya trilyon basar. IStedigi kadar okumus olsun para kazansin ailesi yok ana babasi yok evinde kopegiyle yasayandan adamdan ne hayir gelir. Benim bahsettigim insan kalitesi buydu yoksa gidilen okullar falan degil.
    hocam sizin sanal ortamlarda mandrake takma adını kullanan bir kardeşiniz var mı?

Sayfa 84/1014 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •