Sayfa 225/1023 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bağlum diye bir yer var,150k'ya 3+1 sıfır ev var. haa biraz uzak ve biraz yobaz bir yer,OLACAK O KADAR!
    Bizim proton az daha beklesin gari. Dolares 5 TL olursa elindeki 30KUSD ile bağlum da alır o 3+1'i.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oraya kadar çıkma gel keçiörenin arkalarına esertepe taraflarına aynı rakama çok daha iyilerini bulursun
    abi çıktım bir kere,HAVADARDI kişi başına düşen BİM/A101 ve dergah oranları ile göz dolduruyor!

3.  Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Bu konu bu günde benim dikkatime takıldı. Benim hatırladığım kadarıyla Halkbanka ceza verilmesi (veya verilmemesi) amerikan ticaret bakanlığının işi gibiydi hatırlıyorum. Mahkemenin böyle bir görevi veya sorumluluğu da yok. Ama mahkeme ceza vermedi haberinden acayip pompa var hisse de. Şimdi gidip bunu halk topiginde yazsam bir sürü saldırgan ifadelere maruz kalırım.
    Portföyüm halkbank dolu, yedi aydır hissedeyim.
    Bugünkü çıkışın bir nedeni yok, tamamen spekülatif.
    Özel bir haber yok, hisse dipteydi çıkış bekleniyordu ama bir aydır dipteydi ölü gibi yatıyordu.
    Savcı atilla bey için istediği cezayı açıkladı ama beklentilere uygundu.
    Halkbankın ceza alıp almayacağı, alırsa ne kadar alacağı belli değil. Cezayı OFAC kesecek zaten mahkemenin alakası yok.
    Alımları yabancı fonlar yaptı, muhtemelen ceza işini içeriden haber aldılar, iyi bir haber çıkacak ona göre pozisyon aldılar.
    Birkaç güne belli olur.

Bu arada bankalara da selam olsun, dolar alım satım marjını iyice açmışlar, iki kuruş aşağıdan satmak zorunda kaldım spot fiyatın.

4.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    bizim politikacıların çoğu devalin ne olduğunu mb bürokratlarından iyi bilir

bugün küresel piyasalara aynı sıklette olduğumuz ülkelere kıyasla en yüksek ve fahiş faizi ödüyoruz üstelik yüzde yüz devale rağmen. kontrol bunun neresinde, ya da iyi ki kontrollü, ya bir de kontrolden çıkarsa maazallah powerpc arkadaş bile iyimser kalacak.

bu süreçte küresel piyasalar üzerinden yapılan bu servet transferinden en çok nemalananların kimler olduğuna bakarsak kontrolün ve insiyatifin aslında kimlerde olduğunu bulabiliriz belki..
    Aksam prime-time da yandaş atv kanalının reklamlarına bak. En çok kimin veya neyin reklamı çıkıyorsa doların artışından en çok nemalanan odur. Ben söylüyüm: betoncu ve rezidans takımı: hani şu rus aksanı ile rus ablaya, türkçe "üsküdar aaaa gider iken diye şarkı söyletenler. Artı, YİD ile köprü yapan ve hazineden dolares ile geçiş garantisi alan diğer betoncu takımı.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku

Bu arada bankalara da selam olsun, dolar alım satım marjını iyice açmışlar, iki kuruş aşağıdan satmak zorunda kaldım spot fiyatın.
    parite ve altın daha gideri var diyo
    bir halt olacağı yok.

USD/TRY 4,0433 +0,0435 +1,09%
    GAU/TRY 172,054 +0,626 +0,37%
    USD/ZAR 11,9703 +0,0896 +0,75%
    EUR/TRY 4,9476 +0,0351 +0,71%
    EUR/USD 1,2226 -0,0051 -0,42%
    GBP/TRY 5,6650 +0,0344 +0,61%

tükkanlar kapanırken durum
    bir halt olacağı yok.

Türkiye 10Y 12,720 +0,380 +3,08%
    Türkiye 2Y 13,940 +0,330 +2,42%
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Portföyüm halkbank dolu, yedi aydır hissedeyim.
    Bugünkü çıkışın bir nedeni yok, tamamen spekülatif.
    Özel bir haber yok, hisse dipteydi çıkış bekleniyordu ama bir aydır dipteydi ölü gibi yatıyordu.
    Savcı atilla bey için istediği cezayı açıkladı ama beklentilere uygundu.
    Halkbankın ceza alıp almayacağı, alırsa ne kadar alacağı belli değil. Cezayı OFAC kesecek zaten mahkemenin alakası yok.
    Alımları yabancı fonlar yaptı, muhtemelen ceza işini içeriden haber aldılar, iyi bir haber çıkacak ona göre pozisyon aldılar.
    Birkaç güne belli olur.

biz buna dusus için marj yaratmak diyoruz.

yatırım tavsiyesi degildir.

Sayfa 225/1023 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •