Sayfa 334/735 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by YaBgUdOkUz Yazıyı Oku
    Haftaya cuma günü mesai bitimine kadar geçecek süre içerisinde herhangi birgün ve herhangi bir seansta 5.75'e dokundurmazsa daha da bu vakko forumunda yazmayacam.bu da benim analizime göre totemim.
    [emoji108][emoji106] Aynen ben de boyle dusunuyorum.

En guzel gün hiç yaşanmamıs olandır

2.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    demek istediğim budur. ne yazık ki ne her çıkışta koptu gidiyor demek lazım, ne de her düşüşte öldük bittik. hacim ve fiyat hareketi bana kalırsa dökme işlerini işaret ediyor. umarım obo formasyonu çalışmaz yoksa satış daha aşağılara sarkabilir
    Gunlukcunun dokulmesine gerek yokki, T+2 gun var 2 gun daha bekleyebilir eger zarardaysa, gun sonunda olsa olsa aciga satis yapmistir o nedenle dusmustur bana gore.. Bu arada aciga satis vs hicbirsey olmuyor mu bu kagitta ?

3.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    te 5,25 sileceklermi bakalim
     Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    bugun tadi yok... eksideyiz tum gun sanki...halkb limon sikti bugun kagida bence
    dun aldigini bugun verdi hacim yerlerde..
    bu kagidin gidecegine dair umutlarim tukendi arkaaslar.. Allah kolaylik versin... Dun ve bugun ayni oranda cikar indir , tukas tan farki yok...ak %10 yapamayan acildigi fiyatin ustunu goremeyen kagit kagit yaaa ve bunu endeks yesil ken yapamiyor ve yuksekten aciyor.. Bu kadar mal bir psek varmi abi...bu kadar mal bir kagit olamaz... !!
    Gunlukcunun dokulmesine gerek yokki, T+2 gun var 2 gun daha bekleyebilir eger zarardaysa, gun sonunda olsa olsa aciga satis yapmistir o nedenle dusmustur bana gore.. Bu arada aciga satis vs hicbirsey olmuyor mu bu kagitta ?

Yorumsuz........

4.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Yorumsuz........
    Gerelli bugün 3 lü tepe yaptı yine bu lanet vakko. Bir kısmını satayım dyrm yarın. Sana gerel hakkında yorumunu sorcaktım. Düşeni kırdımı gerel sence girilirmi artık. Sen sağlam takip edyrsun o kağıdı. Yorumun nedir..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by cyber Yazıyı Oku
    Gerelli bugün 3 lü tepe yaptı yine bu lanet vakko. Bir kısmını satayım dyrm yarın. Sana gerel hakkında yorumunu sorcaktım. Düşeni kırdımı gerel sence girilirmi artık. Sen sağlam takip edyrsun o kağıdı. Yorumun nedir..

Dostum gerele düşen haberi gormedin sanirim yarin gerelde çok sert hareketler olur ben hayatta bulasmam bu arada 520 kapanış bekliyordum ama olmadi beklemeye devam...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. Görmedim patron. Okdir bir arastrym o zaman sağolasn..

7.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Dostum gerele düşen haberi gormedin sanirim yarin gerelde çok sert hareketler olur ben hayatta bulasmam bu arada 520 kapanış bekliyordum ama olmadi beklemeye devam...
    Abovv ocak karısır yarın ne olmus öyle gerelde. Cok sağolasın dostum. [emoji2]

8.  Alıntı Originally Posted by cyber Yazıyı Oku
    Abovv ocak karısır yarın ne olmus öyle gerelde. Cok sağolasın dostum. [emoji2]

Sende sagolasın dostum hayırlı geceler herkese...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 334/735 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •