Sayfa 251/831 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 6646 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by matador35 Yazıyı Oku
    HALKA AÇIK ORTAKLIKLARIN PAYLARININ İŞLEM GÖRMESİ

Halka açık statüde olup payları Borsada işlem görmeyen ortaklıkların paylarının halka arz edilmeksizin Ana Pazarâââ��¬ââ��¢da işlem görmeye başlayabilmesi için, Ana Pazar için öngörülen gruplardan herhangi birinin şartlarının tamamının sağlanması gerekmektedir.

Borsa İstanbul Yönetim Kurulunun;

Kuruluşundan itibaren en az 2 takvim yılı geçmiş olması (Bu bendin uygulanmasında, ortaklıkların, anonim ortaklık türü dışındaki herhangi bir sermaye şirketi türünde geçen süreleri de yıl hesabında dikkate alınır. 2 yıldan fazla faaliyet süresi olan en az bir ortaklığa minimum %51 oranında iştirak etmek suretiyle holding şirketi olarak kurulan yeni bir ortaklığın başvurması halinde, sözkonusu holding için 2 takvim yılı şartı aranmaz. Ancak, kuruluşundan itibaren en az 2 takvim yılı geçmiş iştiraklerin özsermayelerinin, holding yapısında kurulan yeni ortaklığın özsermayesinin %50âââ��¬ââ��¢sinin altında, aktif büyüklüklerinin de holding yapısında kurulan yeni ortaklığın aktif büyüklüğünün %50âââ��¬ââ��¢sinin altında olmaması gerekir),
    Finansal durumunun faaliyetlerini sağlıklı bir biçimde yürütebilecek düzeyde olması,
    Paylar üzerinde, pay sahibinin haklarını kullanmasına engel olacak kayıtlar bulunmaması ve esas sözleşmenin Borsada işlem görecek payların devir ve tedavülünü kısıtlayıcı hükümler içermemesi,
    Borsa tarafından geçerli kabul edilebilecek durumlar dışındaki nedenlerle son 2 yıl içinde ortaklığın faaliyetlerine 3 aydan fazla ara vermemiş olması, hakkında tasfiye, konkordato veya iflas ertelemesi istenmemiş olması ve Borsaca belirlenen diğer benzeri durumların yaşanmamış olması,
    Üretim ve faaliyetini etkileyecek önemli hukuki uyuşmazlıkların bulunmaması ve bu hususla birlikte, ortaklığın kuruluş ve faaliyet bakımından hukuki durumu ile payların hukuki durumunun tâbi oldukları mevzuata uygun olduğunun, ortaklık ile doğrudan ya da dolaylı ilişkisi olmayan bir hukukçu tarafından düzenlenen hukukçu raporu ile belgelenmesi
    şartlarının sağlanmış olduğu kanaatine varması halinde, kararın ortaklığa tebliğ edildiği tarihten itibaren 2 ay içinde Ana Pazar için öngörülen gruplardaki âââ��¬Åâ��halka arz edilen payların sermayeye oranıâââ��¬ şartında belirtilen oranda payın MKK nezdinde Borsada işlem görebilir nitelikte kayden oluşturulmuş olması ve bu payların piyasa değerinin aynı grupta yer alan âââ��¬Åâ��Halka arz edilen payların piyasa değeriâââ��¬ şartını sağlaması gerekmektedir. MKK nezdinde kaydileştirilen payların piyasa değerinin hesabında, SPK tarafından yetkilendirilmiş iki ayrı kuruluş tarafından en geç başvuru tarihinden önceki 1 ay içinde hazırlanan fiyat tespit raporu ile belirlenen fiyatların aritmetik ortalaması alınarak bulunacak olan referans fiyat dikkate alınır.

Söz konusu şartları yerine getiren ortaklık payları Kurulca onaylı izahnamenin KAPâââ��¬ââ��¢ta yayımlanması sonrasında, Borsa Genel Müdürlüğünün onayı ile KAPâââ��¬ââ��¢ta yapılacak duyuruyu takip eden 2 nci iş gününden itibaren Ana Pazarâââ��¬ââ��¢da işlem görmeye başlar. Fiyat tespit raporları SPK onaylı izahname ile birlikte KAPâââ��¬ââ��¢ta ilan edilir.

Bu ortaklıkların payları, Borsada işlem görmeye başlayacağı ilk gün birinci seansta serbest marj ile işlem görmeye başlar. Bundan sonraki süreçte Ana Pazarda geçerli olan işlem görme esasları uygulanır.
    Pazarda armut nasıl satılıyor ygyo da herkes gördü...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    arsa bedeli 20 mn olarak deger bicilmis kaldiki ...

belediye istemis park yapmak icin sanirim belki tesviklerde bu konuda anlasmislardir ...

proje yapacak da satacak da oooo

ve bu glyho dan alacagi sirket gayrimenkulleri nelerdir iyi bakmak lazim
    ve bu sirketi tukas adina alacagi da kesin bi ibare yoktur ...

sirket in 79 mn odeyecek gerisini sanirim taksit taksit bu arada kaynagi nerden bulacak bu soru isareti ...

en mantiklisi aldigi sirketin gayrimenkulleri fazla anladigimiz kadariyla ben olsam onlari degerlendirme yaptirir borsaya kote ederdim kendi kendini oderdi
    Ordaki arsaya 1500 konut yapılacak olan yere nasıl 20 milyon fiyat biçilir öyle bir şey değildir okullu kardeşler 2014 te 200 milyon para verdi oralara yeniden güncel değer analizi yaparlar oralara ayrica bekediye oraya konuta ve ticari icin ruhsati cikti kap gov tr yaziyor ytd degildir

3.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    kac metre kare aceba

https://resmim.net/f/c1NzH5.png

https://resmim.net/f/sCmeQA.png

oyle anlasılıyor kı 298 mn sırket satın alma 110 mn yatırım yapma

sırket fınansal gereksınımı var

1-ya arsayı satacak

2-yada bedellı yapacak
    (once sermaye tavanı artırmalı )

yanı daha cok su ğöturur eğer satın alma nısan sonunaysa kemerlerı bağlayın
    asağı yukarı ....

eskı haber (yaklasık 45 bınn metre kare ımıs )

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...zenine-geciyor

https://www.dunya.com/gundem/tukas-t...-haberi-102875

https://resmim.net/f/vsK7Ju.png

TUKAŞ GIDA / TUKAS 29.05.2017 18:52:29: Şirketin; Turgutlu
    Fabrikası arsasının sanayi imarından, konut ve ticari imara
    dönüştürülmesi için Turgutlu Belediyesi Başkanlığı'na dün itibariyle
    müracat edilmiştir.

http://eborsahaber.com/79834/2017/si...imara-donustu/

imar onay haberinden sonra %18 arti ile 3.17 islem gormus ...satsa ne olur aceba ... tabi hemen olacak demiyoruz ama beklenti iste
    dogru diyorsun 2010 fiyatiymis o ...

arada o kadar fark var midir ama tam avmlik valla 45 bin metre kare turgutlu lu yok mu aramizda ...

iste olay burda kopacak ... 298 mn kaynak burda. gelecek insallah .. once tecavuz sonra gogo...

valla insanin kafasi illa karisiyor evet ygyo var onumuzde ama soyle de dusunuyor insan
    - galip bey
    - efendim
    - bana acil 79 mn lazim
    -eeee
    - sana 2.30 dan 30 mn lot satam eeee sonra 298 mn sirket alimi haberim.var onu yollarim eee sonra turgutlu arsasi satarim eee sen de bu haberlerle kactan ky devredersen ustu senin

bukadar mali ky alamz diye dusunuyorum biyiklilarda gelip goz gore gore galip in kucagina dusmez valla sonunj merak etttim
    beledeyenin cok kisa zamanda ticari alan imarinj onaylamasi aceleleri olduguna isaret gibi geldi bana
    Son düzenleme : MATESİS+; 06-04-2018 saat: 00:04.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Tat gıdaya bakın pd/dd orani 1.50 civarı senede 60 milyon kar ediyor piyasa pd/dd 3.88 senede 12 milyon kar eden şirkete salak yerine koyduğunuz küçük yatirimcinin hale ortak olmasini istiyorsunuz

5. Matador hoca boş ver sepet kafalı cahıllere hıç tartışma bunlar çaycın tezgahlından gecen"mağdurlar..sen gerçekli bılgıyı verdinn dıgerlerı zaten copluk...selametle

6. Mütehitler kan ağlıyor siz konut yapıp satma yalanına inaniyorsunuz...Çaycının gemisine su taşımayı bırakin..ytd

7. Caycının kağitlarina asla bulaşmam...Ayrica çaycı ve savunuculari yüzünden küçük yatirımci kalmadı piyasada...

8. Arkadaşlar kimseye şu taşımiyoruz 2 senedir ben bu hisseyi taşıyorum iliğine kadar biliyoruz ve beklentileri biliyoruz galip pezefenki gelene kadar ytd degildir

Sayfa 251/831 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •