ANELE...
KISA VADE...
Klasik 5 dalgalık trend 3.05 ile bitmiş. Hatta ikili dip yapmış.
3.05 aşağı geçilmezse düşüş burada bitmiş oluyor.
UZUN VADE...
GÜNLÜK grafikte 8 dalgalık sayım bitmiş.
HAFTALIK grafikte ise 5 dalgalık sayımın son 1 zirvesi kalmış.
Bana göre günlük grafikte 1 dalga eksik sayılmış olabilir. yani 9 dalga olabilir, o zaman 4.10 üstünde 1 zirvesi kalır.
Zaten çanak hedefi de 4.70 görülüyor.
![]()
Son düzenleme : mohikan; 06-04-2018 saat: 14:52.
DUHUL : 1999
Sayın Mohikan geçmiş sayfalarda analiz etmiştiniz denizli camı rica etsem eliotta değişiklik varmı .Teşekkür ederim
ALLAH hepinizden razı olsun değerli kardeşim.
FLAP...
KISA VADE...
3 dalgalık bir düşüş trendi başlattı.
Uzun vade trend çizgisi olan 6 TL görülebilir.
UZUN VADE...
10 dalgalık trendin 7 zirvesi yapıldı.
27 TL üstünde 3 zirvesi kaldı.
Ama ne zaman yapar, 3 ay sonra mı? 3 yıl sonra mı? bilemeyiz.
DENGE...
8 dalgalık bir trendin ilk zirvesi 4.45 ile yapılmış. 7 zirve daha kalmış.
Düzeltmesini yapıyor. 3.60 geçilirse yeni zirvesini yapar.
![]()
DUHUL : 1999
Kesinlikle katılıyorum üstad... koç holding 10 altı her fiyattan alınır. Ben de şu konjoktürde beklemiyorum ve çok uzak bir olasılık. Dünyadaki taşların da yerinden oynaması lazım. Koç örneğini özellikle verdim. Kim ne derse desin Türkiye'nin devi. 50 krş orada tehlikenin büyüklüğüne dikkat çekmek içindi. Yoksa o fiyatlarda böbreğimi satıp alırım ...![]()
Güzel değerli bir yorum dikkat çekmek istedim.
bizim vatandaşımız çok SAF ve halen F/K yalanlarına inanıyor
F/K nın ifşasını burada anlattım : http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21580
diğer başlıklarımda da bir çok konu anlattım. ancak gelin görün ki bizim vatandaşa borsada işlem yapmayı TAHTA sahiplernin eline mal verirken tahta yapıcıyı yüksekten maliyetlendirecek nitelikte işlem yapmayı halen anlatamadım .
çünkü bizim insanımız her gün ADAYA düşünce yanınıza alacağınız 3 şey nedir hayallerinden öteye geçmeyen abuk sabuk programlar izliyor.okumuyor izlemiyor araştırmıyor.belli bir KESİM ise akşam eve gö türecek para bulamıyor zaten işi yok dolarla ekonomiyle.büyük oyuncular derseniz onlar zaten 2017 malı boşaltıp TRİBUNDE izlemeye veya en kötü altın stoklamaya başladı.
hep söylerim hatta son örneğini de verdim OZGYO örneği 1,5 tL idi 10 tl yi geçti 1 ayda? peki nasıl? halen bunun bilmem kimin işi diyen ve buna inananlar var.işin GERÇEĞİ ise kademeli MAL satıp manipulatörü yüksek maliyete mahkum etmekten çekinmeyen akıllı oyunculardı.NE YAPTI bu oyuncular her 1 kuruş artışa minik minik lot lar ile ancak çok emir ileterek Karşılık verdiler BU neye sebep oldu peki? tahtayı hareketlendirenin daha yüksek ortalama ile mal almasına ÇEKTİKÇE mala bulanmasına ve ÇOK sayıda emir ile ALGORİTMASININ mantık hatası vermesine ayrıca tahtaya GÜNLÜKÇÜ gelmemesine SEBEP oldu peki 5 tl ye kadar mal verilmiş manüpulatör ne yaptı? hisseyi 10tl yaptı.
bunu uygulayamayan günde 1000 adet emir göndermeyen amatörler borsadan uzak durmalı veya işlem strajesi içeren YABANCI kaynaklara yönelmeleri GEREKLİ. veya algoritma programları bulup ücretsiz nette çok var. belli bir kademede gerekirse 5 lot sat kodu yazmaları gerekli ..
örnek Vakıf bank 10 tl diyelim 11tl olması için kaç kademe geçmesi gerekli 100 adet değil mi? peki kardeşim sen her kademede 1000lot u bölüp nasıl satabilirsin?
cevap: 10 lot 10 lot ..
peki hangi kurum sana ücretsiz bu olanakları sağlar CEVAP: hiç birisi sadece özel müşterilere veya 1 adet emir e 100adet zincir bağlayıp PC kurdu olmuş kimseler bunu yapabilir.veya ALGORTİMALAR bunu yapar.
neyse konuyu dağıttık işlem stratejisi ile..
####
şuan ARACI kurumlar müşterilerine MAL aldırmak için bir yerlerden EMİR almışlar sanki birileri TEMMUZ ayına kadar kucağımıza 75000 endekse kadar mal verecek gibi duruyor..bunu yazıyordum hep bugün eski bir arkadaşı gördüm..bana tek söylediği konu:temmuz ayı agustos ayında dolar 5tl yi görebilir oldu.dikkatli ol dedi.bOrsa saĞLAM çökebilir dedi ona da kulakLARI DELİK bir akrabası söylemiş.
Benim TEKNİKlere uyduğu için ses çıkartmadan dinledim bunları.
çünkü sistem bir şekilde aslında UYARI veriyor zaten ANLAYABİLENE:diyor ki hergün televizyon "mal almalısın çünkü ucuzuz peki NEYE GÖRE? diyorlar ki F/K oranları bakımından ucuzuz?/soru işaretini boşuna KOYMADIM/" yukarıdaki linkte sondan 3 gönderi F/K YALANLARININ artık birilerinin PAZARLAMA stratejisi yalanı olduğunu anlattım kısacası
bir nevi MYTHBUSTER olduk.
EVET yanlış değil bir YALANI daha avladık.ispatları ile mevcut ..
#####
Sayın mohikan bilgi paylaşıldıkça çoğalır deyip sizden bir XU100 teknik çalışması istesek ayıp olur mu 2022ye kadar ki süreçte?
#####
ayrıca geçen hafta bir arkdaşa çay içmeye ofisine gittim.normalde pek bilgi paylaşmam ona çünkü karakteri çakallıktır ancak iyi yanıma geldi ve bir Grafik çizdim beni hiç sevmeyen adam tüm mal varlığını ben oradan çıkarken ALTIN a yatıracağını söylerken şok geçirdim bende onu sevmezdim ancak iyi niyet işte ..bir baktık abi deyip aramaya başladı.muhabbete gel vs..
bazen Paylaştığınız bir bilgi sizin BAKIŞ açınızı ve göremediğiniz şeyleri ORTAYA çıkartabiliyor devamında ise ALTIN için EYLÜL ekim paylaşımı yaptım çünkü çok önemli bir nokta daha fikrimi desteklemişti.
#####
son olarak Grafikler ASLA TESADÜFİ oluşmazlar SENARYO bellidir BİRİLERİ oyununu oynar VE GRAFİKLER GERÇEKLEŞİR:
Yer İmleri