Kozaa, Kozal nereye gider de gitsin, ben 5.4 üzerine kapanışı istiyorum.Sonrası, geri kalmışsak onu da tamamlar.Sorun yok.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 a verip anında 28 e 1 lot yakıyo. ya aranızda anlaşında götürün gari şu gızı...
https://i.hizliresim.com/A1dpR7.png
BU HAFTA KRITIK.KIRILIM OLABİLİR..
kozal 6.3 milyar
kozaa 2.3 milyar(kozalın %45 ine sahip ve 250 milyon dolarlık otele sahip...+ bakır ve antimuan maden sahaları cabası.....3.5 milyar etmeli en az kozal bu fiyaattayken....
ipek 1.2 milyar kozaa nın %52 sine sahip ve petrol arama ruhsatları var...2 kuyusu da aktif diye biliyorum......1.75 milyar etmeli kozal bu fiyatlardayken...
diye düşünüyorum...
haa kozal pahalı mı? değil...o da en az pay başına 66 tl etmeli diye düşünüyorum...
ytd
kozal yıllık 1 milyar tl kar etse sermayesine bölersek.....pay başına 6.56 tl yazar 10 fk olsa 65.6 tl olmalı...
kozaa %45 kozal a sahip olduğundan sadece buradan 450 milyon kar etmiş gibi olur..
kozaa sermayesine bölersek:.....pay başına.....1.16 tl yazar...10 fk olsa 11.6 tl olmalı...
ipeke kozaanın %52 sine sahip olduğundan 234 milyon kar etmiş gibi olur.
ipeke sermayesine bölersek....pay başına 0.90 tl yazar....10fk olsa 9 tl olmalı...
ancak kozaa nın 400 yataklı lüks bir oteli var kendi koyuna sahip...bakır ve antimuan madenleri de var ekstra....
ipeke de kozaa nın %52 sine sahip oldugundan o da ekstralı olmalı...
aynı zamanda ipeke aktif 2 petrol kuyusu işletmekte ve bir çok alanda petrol ve doğalgaz arama ruhsatına sahiptir...
tüm bunların yanında 2015 9. aydan bu yana elde ettikleri kazançlar açıklanmayı beklenmektedir...
son tarih 30 nisandı sanırım...
ytd.
Yer İmleri