Sayfa 191/884 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7070 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Herkes temettünün netleşmesini bekliyor. Sizler düşük hacimle yükselmemesinden müzdaripsiniz ama bu hacimsizlikte düşmemesi daha dikkat çekici. Kimse almıyor ama kimse de satmıyor. Son 10 gündür hissenin yabancı oranı artıyor. Son 3 aydır alman yatırım şirketleri 1 milyon lotluk net alım yapmış. Ben şunu öngörüyorum ki herkesin bi beklentisi var ama Zorlu'nun hamlesini görmek istiyorlar. Sonuçta
    hisseyi kopara da bilir elimize de verebilir.

2. Önümüzdeki hafta içi temettünün netleşmesini bekliyorum. Geçen sene 11'inde salı günü KAP'a haber vermişlerdi. Bu sene bu tarih önümüzdeki haftaya tekabül ediyor. Dua edin de 75 kuruş temettü veya üstü gelsin. Yoksa bi süre daha bekleriz. Beklenti %6-7 temettü. Geçen yıl da öyle dağıtmışlardı.

Ah bir de şapkadan tavşan çıkarsa da bedelsiz verse ah...

3.  Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    Herkes temettünün netleşmesini bekliyor. Sizler düşük hacimle yükselmemesinden müzdaripsiniz ama bu hacimsizlikte düşmemesi daha dikkat çekici. Kimse almıyor ama kimse de satmıyor. Son 10 gündür hissenin yabancı oranı artıyor. Son 3 aydır alman yatırım şirketleri 1 milyon lotluk net alım yapmış. Ben şunu öngörüyorum ki herkesin bi beklentisi var ama Zorlu'nun hamlesini görmek istiyorlar. Sonuçta
    hisseyi kopara da bilir elimize de verebilir.

KADRAJ neyi elimize vericekler ??? Adamlar 1 sene önce verdikleri malları toplamak için ghötlerini yırtıyorlar.... binbir takla atıp , babayı alıyorlar.... Arkadaşım 100 bin lot mal çekti son 1.5 ayda.... EUR TL olmuş 5 tl lerde. İhracat oranı %75 , eur usd yukarılarda ve her yukarı gitme potansiyeli kar artışı demektir.... Devreye girecek yeni yatırımlada kar artışı olacak...... Şu anda , dünya savaşı , fabrikaya düşecek bir bomba yada dünyadan Türkiyeye gelebilecek bir ambargo olmadığı sürece VESBE lerimizi almayı amaçlayan akbabalar, babayı almaya devam ederler...... er yada geç hak ettiği yerlere gelecektir.... sabırla beklemeye devam , ben izlemiyorum bile Vesbeyi paket yaptım , artık Vesbe benim ortak olduğum firma. Kar paylarımı toplar yatarım..... Gerisini spek düşünsün.....

yatırım tavsiyesi değildir....

4.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    KADRAJ neyi elimize vericekler ??? Adamlar 1 sene önce verdikleri malları toplamak için ghötlerini yırtıyorlar.... binbir takla atıp , babayı alıyorlar.... Arkadaşım 100 bin lot mal çekti son 1.5 ayda.... EUR TL olmuş 5 tl lerde. İhracat oranı %75 , eur usd yukarılarda ve her yukarı gitme potansiyeli kar artışı demektir.... Devreye girecek yeni yatırımlada kar artışı olacak...... Şu anda , dünya savaşı , fabrikaya düşecek bir bomba yada dünyadan Türkiyeye gelebilecek bir ambargo olmadığı sürece VESBE lerimizi almayı amaçlayan akbabalar, babayı almaya devam ederler...... er yada geç hak ettiği yerlere gelecektir.... sabırla beklemeye devam , ben izlemiyorum bile Vesbeyi paket yaptım , artık Vesbe benim ortak olduğum firma. Kar paylarımı toplar yatarım..... Gerisini spek düşünsün.....

Kısa vadeli düşündüm kardeşim. Dünkü gibi -3% yapıverirler. Uzun süre bekleyeceksen tabi ki karlı çıkarsın. Kendini temettüyle amorti eden bi şirketimiz var sonuçta.

5. Şu an dünya borsalarında Rusya USa çatışması fiyatlanıyor . Rus borsası ve Ruble 2 günde %16 değer kaybetti...şu andada bizde bunun etkileri var. VESBE ye gelince kendini akıllı sanan spek bozuntusu düşük hacimle fiyatı aşağı çekiyor.... Sonra yazmış baskıyı hisse istiyor , cart diye çizerler malını kerizim 31 - 69 lu mesajlarımı sana iletiyorum tahtada.... tombala çekmeye devam et sen...... Sen düşürdükçe , pozisyonlarım kelepir olarak artırmaya devam edicem..... Hadi spek göster kendini..... bilançoya az kaldı....
    -------------------------

6. Her fırsatta mal toplama peşinde spek efendi, takasa bakınca anlaşılıyor. Türkiye’de kaliteli ürün yapan, yurt içi ve dışı pazarlayan bir fabrikanın buralarda durması hisseye ortak olmak isteyen bizler için alım fırsatıdır. Elinizdeki hissenize sahip çıkın, her an yükseliş trendine girebilir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Üç tane kaliteli fabrikaya yatırım yaptım. Üçü de vazgeçilmez ürünler üretiyor. Petkim, petrokimyada sayılı bir marka. Vestel Beyaz, Türkiye’nin yurtdışında sayılı şirketi. Tuğçelik, hammaddeyi kaliteli ürüne dönüştüren savunma ve otomotivin vazgeçimezi bir fabrika...
    Diyeceğim şu: bu hisselerin olması gereken değerini bulması an meselesi yeterki panik yapmadan sabır ile dönen tezgahlara boğun eğmeyelim ve malımıza sahip çıkalım...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

8. Temettü verecekmi vermeyecekmi. Bu hafta açıklanır herhalde. Geçen yıl bu hafta açıklamış. Verirse ne kadar verir. Vermezse yıkım olur

Sayfa 191/884 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •