Sayfa 275/831 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 6646 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Şirketle alakalı kötü seçenekleri yazdık bunlar işin spekülasyon kısmı...Şirketin almış olduğu 100 milyon tl ye yakın bir nakit para var...Ayrıca burda satışa konu ettiği bir 30 milyonluk hisse varki o da yaklaşık 2.30 fiyattan 69 milyon tl eder...Bu parayı büyük ihtimalle yeni alacakları gayrimenkullerin alımında kullanacaklar...Bu gayrimenkul şirketinin alimımda kullanacakları para Tukaşın parası olacak ki bu şirkette Tukaşın iştiraki olacak...Bu gayrimenkulun halka arzı yapılıp gelen parayla kalan borcu odenecek büyük ihtimalle...Bir diğer konu ise 100 milyonluk bir nakitle yepyeni bir Tukaş yaratılmaya çalışilacak...yaklaşık 550 milyon tl piyasa değerine sahip şirketin elinde şuan 200 milyona yakın nakit var ve Tukaş hissesi alan yatırimcı şuan yaklaşık 1.30 TL piyasa fiyatından alıyor...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yeşil yapının patronu hisselerini kote ettirdi her gün çatır çatır kendi satıyor galibe virmanlamadi. Haline devretmesinin tek nedeni bunları kısa sürede nakde çevirmek yoksa kendide satardı ama is uzardi. Bakin yesil yapıya 1.20 den beri patron satıyor her gün kapa haber gönderiyor su kadar mal sattım diye şimdi fiyat 72 kurusa indi halen satıyor ama tukasin patronu demek sıcak paraya ihtiyaç duymuş olmaliki uzatmadan agaya devretmis.

3. Bazı arkadaşların

sitedeki itibar puanlarina

Ve yaptiklari yorumlara

Ve hatta usluplarina bakarsanız

Kısa süre sonra burada olmayacaklarini

Daha once farklı uyeliklerle burada olup

Sonraki süreçte de başka bir uyeliklerle

buralarda olacaklarını anlamanız zor olmayacaktır

Ben yanlış bildiğim bir konuda yorum yaptım

ama yorum yaparken seans kapaliydi

Hisse bugün taban olmadı

hatta dünden daha yüksek kapattı

Ama seans icinde cayci şimdi basacaklar diye

utanmadan sevinen adamlar

Gelip bundan sonra ne olur diye soruyor

4.  Alıntı Originally Posted by jackpot_jackpot Yazıyı Oku
    Çöpmüş...gördün mü çeri çöpü...nasılmış zazaca, bir daha söyle bakalım zazaca...
    Birtaane adam akıllı yorumunuz yok bari yorum yapana engel olmayın

5.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Matador hoca boş ver sepet kafalı cahıllere hıç tartışma bunlar çaycın tezgahlından gecen"mağdurlar..sen gerçekli bılgıyı verdinn dıgerlerı zaten copluk...selametle
    Kimmiş sepet kafalı cahil? Çaycının tezgahından geçen mağdurlar he? Hem de çöplük! Kahve falı gibi di mi yazdıklarımız...o saça bu tarak az!

6. Düşürebildigim kadar maliyet düşürdüm şu son 3 gün içerisinde. 2.20 küsürlere kadar indirdiğim maliyet ile şuan yazan zarar 69 bin tl. Benim zarar kısmında yazan miktar kadar çoğu ky nin toplam portföyü bile değil belki de ama biz de ona göre şekil alip kendimize yol çiziyoruz. Bu hissede önceden Galip yoktu ve zaten gayet rayına oturmuş giden bir hisseydi galip sadece geldi ve dengeleri bozdu. Hisseleri satmadıginiz sürece orada yazan kar da zarar da rakamdan ibarettir. Yatırımcı olan zaten orta ve uzun vade göze alıp bu işe gerekli olmayan ayırdığı parası ile girer istediği kadar da bekler. Allah yüksekten yakalanan arkadaşlara sabırlar versin umarım kısa zamanda telafi ederler. Kimse kimseye al sat tut demiyor ve diyemez de. Kendi aklınız ile iş yapın. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir isteyene kulağına küpedir.

7.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Yeşil yapının patronu hisselerini kote ettirdi her gün çatır çatır kendi satıyor galibe virmanlamadi. Haline devretmesinin tek nedeni bunları kısa sürede nakde çevirmek yoksa kendide satardı ama is uzardi. Bakin yesil yapıya 1.20 den beri patron satıyor her gün kapa haber gönderiyor su kadar mal sattım diye şimdi fiyat 72 kurusa indi halen satıyor ama tukasin patronu demek sıcak paraya ihtiyaç duymuş olmaliki uzatmadan agaya devretmis.
    Yyapi 70 kuruştan 2 liranın üstüne gitti 3 kat

Onun patronun operasyon uzmanı olduğunu bilmiyorsanız

O sizin sorununuz...

2-3 yılda bir kronik dediginiz hareketi ceker

Tukas 3 kat prim yaptı da benmi gormedim

Yada daha önce böyle bir şey oldu da

Haberimiz mi yok

8. Herkes istediği yorumu yapar

Yorumu okuyan süzgeçten geçirir doğru veya hatalı olduğunu anlar

Anlamadan yoruma göre haraket eden varsa hata yorumu yapanda değil okıyandadır

Forumun amacı bu her yorum herkese açıktır

Varsa gikiriniz yazın insanlara saldırmayın yoksa amacınızın ne olduğunu belli edersiniz

Sayfa 275/831 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •