Sayfa 322/611 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 4883 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    bu tahta bir hikaye olmadan gider mi sizce.ve ya sermaye bile artırmaz diyorsanız bekleme sebebinizi öğrenebilir miyim mahsuru yoksa.
    bir de herhangi bir tahtada asparagas bile olsa bu tür haber yazılsa hiç mi gitmez.
    cimbeton ve cimentaştaki son günlerdeki baskının bunaltıcılığını bir tek ben mi görüyorum.bırakın satış veya bedelsizi herhangi yakın bir tahtada bedelsiz haberinin buna etkisi olmaz mı sizce.
    ne olursa olsun trade harici çakılı lotlarımı hedefime gelmeden satmam.yukarıdan satabildiklerimi bir disiplin içinde yerine koyuyorum.fazlası olursa da spek kendi düşünsün.yüzlerce kafasına yedi akıllanmadıysa ben ne yapayım.
    bu arada örnek verdiğiniz nibasta 90 kuruştayken heybeyi doldurmakla meşguldüm.özelden de yığınla kişiyi uyarmıştım.oradaki karlar fazladan cmbtn olarak dönüyor portföye...
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Bir defa yakalandık çıkamıyorum. Zarar büyük.

2.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Bir defa yakalandık çıkamıyorum. Zarar büyük.
    satmadıkça zarar sanaldır.bugune kadar trade edip maliyet düşüremeyenler için tek silah sabır.
    bu arada yazımdan sonra 1200 lot 1 üst kademeye yazılması hiç sasırtmadı.
    sevgili spek kesinlikle sidık yarışı peşinde değilim ama siz de olmasaydınız iyi olurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    satmadıkça zarar sanaldır.bugune kadar trade edip maliyet düşüremeyenler için tek silah sabır.
    bu arada yazımdan sonra 1200 lot 1 üst kademeye yazılması hiç sasırtmadı.
    sevgili spek kesinlikle sidık yarışı peşinde değilim ama siz de olmasaydınız iyi olurdu.
    Alıcı yokki satalım toplam tanıdıklarımda 119 bin lot var ama satacaklar ama alıcı yok...ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Alıcı yokki satalım toplam tanıdıklarımda 119 bin lot var ama satacaklar ama alıcı yok...ytd...
    zaten kaç lot var ki piyasada, 119 bin lotu olan tanıdığınız tahta sahibi oluyor birazcık. 4-5 milyonu bu kağıda gömecek kadar zenginse söyleyiverin 1-2 milyon daha ateşleyiversin. 20-30 lotla kaç kademe değişiyor, 50-60 bin otcuk daha alırsa hisse 50-60 lara gelir. illaki birileri bu harekete kayıtsız kalmaz. y.t.d. yalnızca temennidir. ...

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    o kadar lotla tahta trade edilir 100 lü rakamlara taşınır üstüne yüksek karla da çıkılır tahtadan...
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7. bedelsiz geleceğini zannetmiyorum.. verecek ama hangi senet verecek olsaydı büyük by lar girerdi haberidae azda olsa kokardı..

8.  Alıntı Originally Posted by caziler Yazıyı Oku
    bedelsiz geleceğini zannetmiyorum.. verecek ama hangi senet verecek olsaydı büyük by lar girerdi haberidae azda olsa kokardı..
    Olacak ihtimali olsaydı şimdiye kâğıt az çok yol almış olurdu.en iyi ihtimal seneye olur.oda bilanço lar iyi gelirse.yeni alacak arkadaşlar en az 2,3 yıllı göze almalı malum hisse performansı düşük az lotla iş yapıyorlar

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 322/611 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •