Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7873 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    faydalı paylaşım için tşk.ler.
    Estağfurullah. Olay şimdi biraz daha karışık duruyor. Dohol hürriyet emlak dışında kalan yüzde 78 lik payını 155 milyon dolara satiyor. Peki bize ait olan kısmı için nasıl bir yol izlenecek. Yani yüzde 22 lik borsa kotundaki hisse paylarına ait olan glokal pazarlama payimiz nasıl ödenecek? Burayı bilemiyorum. Uzman arkadaşlar biliyorlarsa yazsa iyi olacak hepimiz adına. Forumu art niyetli arkadaşlar kirletecegine Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    749
     Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Estağfurullah. Olay şimdi biraz daha karışık duruyor. Dohol hürriyet emlak dışında kalan yüzde 78 lik payını 155 milyon dolara satiyor. Peki bize ait olan kısmı için nasıl bir yol izlenecek. Yani yüzde 22 lik borsa kotundaki hisse paylarına ait olan glokal pazarlama payimiz nasıl ödenecek? Burayı bilemiyorum. Uzman arkadaşlar biliyorlarsa yazsa iyi olacak hepimiz adına. Forumu art niyetli arkadaşlar kirletecegine Ytd.

kap haberin de hürriyet emlak ayrı tutlup satışdan muaf mı tutulmuş?
    glokal hurgz iştirakı ise onu orda şatış dışı nasıl gösterebilir?
    hurgz 155 milyona satıldıysa glokal dediğimiz iştirak bunun içindedir diye düşünüyorum?
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    kap haberin de hürriyet emlak ayrı tutlup satışdan muaf mı tutulmuş?
    glokal hurgz iştirakı ise onu orda şatış dışı nasıl gösterebilir?
    hurgz 155 milyona satıldıysa glokal dediğimiz iştirak bunun içindedir diye düşünüyorum?
    Açıklamada diyorki hürriyet şirketine ait yüzde 78 lik payimi 155 milyon dolara sattım sonra da diyor ki glokali vb bir kaç sirketi dohole e kaydırılması için islemelere başladım. Tam olarak anlamak güç. Bizim yüzde 22 deki glokal payımızı nasıl satmış olacak bize bir sey vermeden. Bizler hürriyetin tüm iştirakleri ile ortagiyiz. 400 milyon değerindeki bir iştirak al senin olsun diyerek verilmez ya .. Benzer durum dgzte topiginde de var öncü girişim ortaklığı ile alakalı. Nasıl olur bilmiyorum ama dohol un yüzde 22 için glokal payini bizlere ödemesi gerekiyor. Yüzde 78 lik kısım demirören ile aralarındaki bir anlasma. Sn Bist 100 sizin var mi bir fikriniz teşekkürler Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Açıklamada diyorki hürriyet şirketine ait yüzde 78 lik payimi 155 milyon dolara sattım sonra da diyor ki glokali vb bir kaç sirketi dohole e kaydırılması için islemelere başladım. Tam olarak anlamak güç. Bizim yüzde 22 deki glokal payımızı nasıl satmış olacak bize bir sey vermeden. Bizler hürriyetin tüm iştirakleri ile ortagiyiz. 400 milyon değerindeki bir iştirak al senin olsun diyerek verilmez ya .. Benzer durum dgzte topiginde de var öncü girişim ortaklığı ile alakalı. Nasıl olur bilmiyorum ama dohol un yüzde 22 için glokal payini bizlere ödemesi gerekiyor. Yüzde 78 lik kısım demirören ile aralarındaki bir anlasma. Sn Bist 100 sizin var mi bir fikriniz teşekkürler Ytd.

Aynen katılıyorum...
    1,47 + glokal = hurgz fiyatı

yani kabaca bir hesap yaparsak hurriyetin fiyatı 2,x olur diye ümit ediyorum.

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku

Glokal dahil satış fiyatı belirlenen fiyat. Glokalin değeri nekadarsa hurgz bu hisseleri dogan holdinge satacak yerine hurgz şirketine nakit girecek. Varlık satışı olacak özetle. Gelecek para yine sizin şirkete geliyor bir kayıp yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •