Sayfa 87/213 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 689 - 696 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. bu arada arakadaşlar HALKB günün en iyi hareketini yapan hisse oldu bana göre. ama genel müdür yardımcısı abd de tutuklandı. yarın iyi bir gün olmayabilir. dikkatli olun derim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    SNGYO,

orta vade düşüşte kısa vade yükseliş trendinde gibi. 0,62 bandı önemli bir yer bence. burayı kırar ise alımlar hızlanabilir ve düşüş trendini bitirebilir. muhtemel gidebileceği noktaları işaretledim. 0,69 u geçer ise tekrar bakılır bence. ytd.
    tesekkurler sn jamiryo

3. teşekkürler sn jamiryo

Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    SANEL,

çok düzgün hareketler yaptığını düşünmüyorum B grubu az sermayeli bir şirket. kısa ve orta vadede bir düşüş trendinde gibi. bu trendden çıkıp yükselişe geçebilmesi için 1,85 ve 1,91 bantlarını kırmalı diye düşünüyorum. muhtemel hareket noktalarını işaretledim. ytd.

4. hocam orta vade escom ve emkel düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim

5. Sayın Jamiryo hocam Marslh hakkındaki görüşünüz mümkünmü.tşk.ler

6. Ekran basinda degilim bugun aksama bakacagim ancak. Fakat emkel ve marshal daha ince bakmistim o ceki sayfalara bir goz atin isterseniz.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

7. Teşekkürler hocam

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    Ekran basinda degilim bugun aksama bakacagim ancak. Fakat emkel ve marshal daha ince bakmistim o ceki sayfalara bir goz atin isterseniz.

hocam sn: jamiryo marshal önceki sayfalarda göremedim müsait olusanız affınzıa sığınarak tekrardan bir paylaşım yapabilirmisiniz tşk

Sayfa 87/213 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •