-
Yeşim Salkım'dan olay itiraf! "25 senelik arkadaşımla seviştim"
-
Ataşehir'de kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu silahla vurarak öldürdükten 260 gün sonra yakalanan Erhan Timuroğlu "kardeşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.
Sanık avukatı, "Maktul ağabeyini alttan almak yerine arsızca ve umarsızca üste çıkmaya çalışmış, kendini bilerek öldürtmek suretiyle intihar etmiştir" diyerek müvekkilini savundu.
-
Cehenneme gittiğini iddia etti ve bunları anlattı ;
Bir deliğin içine çekildiğini söyleyen kadın, "İçine düştüğüm delik vücudumdan yalnızca biraz daha genişti. Düşerken etrafımdaki duvarlara tutunmak istiyordum ama her şey parçalanıyordu. Nefes alamıyordum ve her çığlık attığımda daha da hızlı düşüyordum" ifadelerini kullandı.
Başından geçenleri doktorlara anlattığında bunun beyninin gösterdiği imgeler olduğunu öğrenen kadın, yine de yaşadıklarının gerçek olduğuna inandığını söyledi ve ekledi: "Cehennem çok sıcak ve zift gibi kokuyordu."
-
Endonezya'da sahte içkiden 76 kişi öldü.
-
28 yaşındaki yogi Mickie Monroe, Carnelian Yüzüğü'yle Miami'de kendisiyle evlendi.
Monroe, kendine olan nefretini yenmeyi seçip kendiyle evlenmeye karar verdi..
-
Adana'da 7'nci sınıf öğrencisi Ş.C.K. (14), okuldan kaçmasına engel olduğu iddia edilen müdür yardımcısı Yunus Esen'i bacağından bıçakladı.
-
Van'ın Çatak ilçesi ile Siirt'in Pervari ilçesi arasındaki yolda seyir halindeyken kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanan öğrenci servisinde 14'ü çocuk, 18 kişi yaralandı.
Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri