Yeþim Salkým'dan olay itiraf! "25 senelik arkadaþýmla seviþtim"
Yeþim Salkým'dan olay itiraf! "25 senelik arkadaþýmla seviþtim"
Ataþehir'de kýz kardeþi Ceylan Timuroðlu'nu silahla vurarak öldürdükten 260 gün sonra yakalanan Erhan Timuroðlu "kardeþi kasten öldürme" suçundan aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapse çarptýrýldý.
Sanýk avukatý, "Maktul aðabeyini alttan almak yerine arsýzca ve umarsýzca üste çýkmaya çalýþmýþ, kendini bilerek öldürtmek suretiyle intihar etmiþtir" diyerek müvekkilini savundu.
Cehenneme gittiðini iddia etti ve bunlarý anlattý ;
Bir deliðin içine çekildiðini söyleyen kadýn, "Ýçine düþtüðüm delik vücudumdan yalnýzca biraz daha geniþti. Düþerken etrafýmdaki duvarlara tutunmak istiyordum ama her þey parçalanýyordu. Nefes alamýyordum ve her çýðlýk attýðýmda daha da hýzlý düþüyordum" ifadelerini kullandý.
Baþýndan geçenleri doktorlara anlattýðýnda bunun beyninin gösterdiði imgeler olduðunu öðrenen kadýn, yine de yaþadýklarýnýn gerçek olduðuna inandýðýný söyledi ve ekledi: "Cehennem çok sýcak ve zift gibi kokuyordu."
Endonezya'da sahte içkiden 76 kiþi öldü.
28 yaþýndaki yogi Mickie Monroe, Carnelian Yüzüðü'yle Miami'de kendisiyle evlendi.
Monroe, kendine olan nefretini yenmeyi seçip kendiyle evlenmeye karar verdi..
Adana'da 7'nci sýnýf öðrencisi Þ.C.K. (14), okuldan kaçmasýna engel olduðu iddia edilen müdür yardýmcýsý Yunus Esen'i bacaðýndan býçakladý.
Van'ýn Çatak ilçesi ile Siirt'in Pervari ilçesi arasýndaki yolda seyir halindeyken kontrolden çýkýp þarampole yuvarlanan öðrenci servisinde 14'ü çocuk, 18 kiþi yaralandý.
Yaralýlardan 3'ünün durumunun aðýr olduðu belirtildi.
Yer Ýmleri