volborun bana attığı mesajları yayınlıyorum;

ÇOK KIZMIŞ

Özellikle martıları UÇAN PENGUENLER olarak zannetmesiyle...

yeni nick ile gelmişsin ama yazdığın yazıyı kendin bile anlayamazsın. ilkokul terk mi. sazan pasaport um gemi adamı pasaportu vize gerekmez

KEZBN ın EN ANLAYIŞSIZ YATIRIMCISI ÜNVANINI MI ALMAK İSTİYORSUN

benim GÖZALTI PAZARI hisselerine 1 kez bile ALIMA yönelik yazımı bulamazsınız

GÖZALTI PAZARI=YAKIN İZLEME PAZARI=GÖTALTI PAZARI

anlayabileceğini sanmıyorum ama hayırlısı olsun

ÇAPSIZ velet

bana attığı mesajlara bakınız

aylardır burda KOT DIŞI KOT DIŞI deyup durduğu yetmiyemuş gibi

kendisini geminin kaptanı zannediyo

tamam tamam martılar hakkkaten PENGUEN

sende kaptansın ama aynı anda martılara pardon (uçan penguenlere ) ekmek atıp hemde o muhteşem gemi zannettiğin feribotunu kullanmaya devam et.

vizesiz miş... la bende de var YEŞŞİL PASOPORT da sen şimdi kadıköyden zeytinburnuna zaten VİZE gerekmiyor, FERİBOTA pardon O muhteşem yük gemine BİNMEN yeterli....

bana gelmiş çapsız diyo... kendisi kendini gemi kaptanı, martıları penguen, kız kulesini buz dağı zannediyo...bana gelmiş velet demiş..

aylardır kod dışı kod dışı dedin , ARTOGCU SADIK HOCA DAHİL birçok inSANIN yatırımcının lotlarını satmalarına neden oldun? bilerek bilmeyerek onu bilemem GÜNAHIN boynuna..

buda yetmiyomuş gibi biz bu TAVRINI ELEŞTİRİNCE....gelmiş özel mesaj yoluyla beni iki KEZ TACİZ etmeye çalışıyorsun...ben o ekmek attığın MARTILARA pardon uçan penguenlere benzemem aman dikkatli ol...bi bakmışsın o muhteşem geminin (feribotun yani volbor feribotu gemisi zannediyo) ÇİPOSU nu.....

ÇİPO n la seni başbaşa bırakıyorum sayın VOLBOR

aman dikkat, buz dağı !!!!!!! kız kulesi yahu kız kulesi

uyan volbor uyan

SENİN YÜZÜNDEN LOTLARINI ZARARINA VEREN YÜZLERCE YATIRIMCININ VEBALİNİ NASIL ÇEKECEN

EVVELSİ GÜN GELMİŞSİN BİRDE teşekkür etmişsin takdir etmişsin kervan yatırımcısını

senin yüzünden günlerdir kopyala yapıştırla baydırdığın bu forumda yazılarını okuyup satan KY lerde senin için HAYIR DUA ediyor..

Hadi AL ÇİPONU .............GİT