Sayfa 300/774 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Abi siz de başörtüsü sorunu nedeniyle mi Zürih de okudunuz?������

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

kisligin cok basit duzelt de gel.sanki p...c mahallesinde dogmussun.
    ayni o korkak kilicdaroglu kafasi.adam dersimi bile lanetleyemiyor.kaldi ki senin onun kadar bile degilsin.dupeduz suzme terorist sin.hdp pikeykey

2.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    sen derin sularda yuzme on akimse cozum bulamaz.ama baskanlik daha kaliteli bir siyaset getirecek cunku icraat isteyecek hem iktidardan hem muahlefetten yoksa muhalefet bile bitebilir.
    Sadece boş hamaset kokan laflar bunlar.
    Ayrıca bu başkanlık sistemi falan değil. Bak başkanlık olan yerde Trump meclisin çoğunluğu kendi partisinden Olmasına rağmen istediği yasayı geçiremedi.
    Başkanlık öyle olur.
    Başkanlık sistemi benim desteklediğim bir sistem ancak bu başkanlık değil.

3.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    kisligin cok basit duzelt de gel.sanki p...c mahallesinde dogmussun.
    ayni o korkak kilicdaroglu kafasi.adam dersimi bile lanetleyemiyor.kaldi ki senin onun kadar bile degilsin.dupeduz suzme terorist sin.hdp pikeykey
    Ben de tam diyecektim ki Zürih de nasıl okudunuz. Demek aktrollukte üst yönetici falansiniz...
    p...c lafı en çok size yakışır sanırım. İtu'ye de fetö'nun çaldığı sorular ile girmişsinizdir. Doğru söylüyorsaniz tabi...

4. baska tokatlanmak isteyen.siraya girsin bugun hayirci teroristleri tokatlayacagim.merak etmeyin idmanliyim hepinize samarim yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Ben de tam diyecektim ki Zürih de nasıl okudunuz. Demek aktrollukte üst yönetici falansiniz...
    p...c lafı en çok size yakışır sanırım.

ak trolu kah kah .yok ben osmanli torunuyum.sen hic osmanli smari yemdiysen balkanlara gel de seni samar oglanina donusturelim.varsa asyadan kalma Turkugun ortaya ciksin.

6.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    baska tokatlanmak isteyen.siraya girsin bugun hayirci teroristleri tokatlayacagim.merak etmeyin idmanliyim hepinize samarim yeter.
    Osman Baydemir'in bi lafı vardı. Onu gönderiyorum size...yazsam ceza alırim.
    😂😂😂

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Osman Baydemir'in bi lafı vardı. Onu gönderiyorum size...yazsam ceza alırim.
    ������

sonunda ne oldugun ortaya cikti.bir de yazinca kiziyorsun.

8. Lütfen arkadaşlar biraz daha saygı. Ben krepiyi tanıyan biri olarak iyi bir insan. Ama krepi kardeşim Türkiye'de gerçekten aksayan sorunlar var. Ben chp nin bunları çözeceği nede inanmıyorum. Amma yanlışa da yanlış denilsin.

Sayfa 300/774 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •