-
*erdoğan: Askeri güçlerine güvenen kimi ülkelerin suriye'yi bir bilek güreşi yerine çevirmelerinden rahatsızlık duyuyoruz
*erdoğan: Bu kimyasal saldırıyı nasıl durdururuz, bunu kendileriyle konuşacağım
*erdoğan: Suriye toprakları herkes için güvenli hale gelene kadar oradaki varlığımızı sürdüreceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*macaristan'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde satış huf33,5 milyar, ortalama faiz %0,75 (önceki ortalama faiz %0,79)
*macaristan'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış huf33,5 milyar, ortalama faiz %1,26 (önceki ortalama faiz %1,22)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*erdoğan: Müttefik askerlerine silah doğrultmak gibi bir düşüncemiz asla olamaz
*erdoğan: Ne abd ile olan müttefikliğimizden ne de rusya ile enerjiden güvenliğe kadar geniş bir alanda kurduğumuz stratejik ilişkilerimizden, ne de iran ile ilişkilerimizden vazgeçmek gibi bir niyetimiz yok
*erdoğan: Bizim rusya, çin ile ilişkilerimiz batıya alternatif değil, tamamlayıcısıdır
-
*macaristan'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde satış huf30 milyar, ortalama faiz %2,37 (önceki ortalama faiz %2,63)
-
*erdoğan: Ekonomide aktif rol oynayanlar, finans sektörünün içinde olanlar eğer suriye'deki bu gelişmeleri kalkıp bahane ederek buradan ülkemize ekonomik terör estirmeye çalışıyorsanız, yanlış yaparsınız, bunları da gayet iyi biliyoruz, yeri geldiğinde bunun bedelini ödersiniz
*erdoğan: Döviz kurlarındaki artışın makul, mantıklı, işin kitabına uygun hiçbir açıklaması yoktur
*erdoğan: Cari açığın düşürülmesine ilişkin çok ciddi bir adım attık
-
*erdoğan: Kanal istanbul'un ihalesini yapmamız olmazsa olmaz hale geldi
*erdoğan: Bu ihalenin süratle yapılması lazım
*erdoğan: Sağda solda konuşulanlara bakmayın, türkiye emin adımlarla yoluna devam ediyor, bizi döviz kuru ile terbiye edemezler
-
*sırbistan merkez bankası faiz oranını yüzde 3,25'ten yüzde 3,00'e indirdi (beklenti %3,25)
-
*dtö, 2018 için küresel ticaret hacmi büyüme tahminini % 3,2'den %4,4'e çıkardı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri