Sayfa 16/469 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 121 - 128 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Merhabalar; Sayın GENYH hissedarları Mahkeme İflas Erteleme Davasını 05/04/2017 tarihine erteledi . Kap ta hepinizin bildiği gibi yayınlamıştı. Bilir Kişi Raporu beklenmekte. Bilir Kişi Raporu mahkemeye sevk edildi. Sevk tarihi 15/03/2017
    Daha önce Kayyumun incelemeleri talimatı ile Alacak Kayıtları Ciddi Şekilde Tahsil edilemez denip silinmişti . Buda yıl sonu Bilançosunu 110.000.000 - TL Eksi yansımıştı. "SPK KAP BİLGİLERİ" . Bilir Kişi Raporda Bu Alacak Kayıtlarından Dipnotta yer vermiş 2016 yılı yıl sonu bilançosunu etkileyen Kayyum Dipnotları Hisseyi Dip yaptırmıştı hatırlarsanız. Bilirkişi Raporunda da yer verildi. Bilirkişi Alacak Kayıtlarının TTK göre silinemez demiş bahsetmiş ve yeniden bilanço düzenlenip mahkeme başkanının emrine sunulmuş. Rapora itiraz elbette edilecek ancak Hazırlanan Rapor TTK ya göre olumsuz bir durum içermiyor. Bilhassa geçmiş yıllardan gelen Kar ve Zararlardan da Dipnotlarda yer verilmiş. Sonuç ve Kanaat Kısmı benim yetkilerimi aşar Şimdilik bu olumlu gelişme Şirket ve Sizler için Hayırlı Olsun. YTD

Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    sn.deniz4837 5 nisandaki mahkemeden nasıl bir karar bekliyorsunuz? yine erteleme çıkar mı yoksa bir ara karar verilir mi?
    yatırım tavsiyesi değildir..
    Yine Erteleme Çıkarmı Sorunuza ben cevap veriyim isterseniz. Evet Erteleme Çıkacak . Ancak Bu rapordan sonra Filim Uzamaz YTD..

Genyh Hissedarları ; Arkadaşlar Mahkemeye Müdahil olduğum için sorularınız beni üzecek şekilde olmasın. Beni zor durumda bırakacak sorulara cevap yazamam ve cevap vermem yayınlanan yazılardan kendinize düşen kıstası , değerlendirin elimde olmayan hiç bir bilgiyi burada yayınlamam ancak ben bu süreçleri Müjdat Kap ta yayınlamayacağı için bilgi amaçlı bilgi verdim. YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Genyh Hissedarları ; Arkadaşlar Mahkemeye Müdahil olduğum için sorularınız beni üzecek şekilde olmasın. Beni zor durumda bırakacak sorulara cevap yazamam ve cevap vermem yayınlanan yazılardan kendinize düşen kıstası , değerlendirin elimde olmayan hiç bir bilgiyi burada yayınlamam ancak ben bu süreçleri Müjdat Kap ta yayınlamayacağı için bilgi amaçlı bilgi verdim. YTD.
    sn. murat doğan sizi forumda ilk kez görüyorum. Acaba genyh ile alacak ilişkiniz mi var yoksa elinizde % 5 e yakın hisse mi var? mahkemeye nasıl müdahil oldunuz kısa ipuçları verirseniz ben de şahsım adına değerlendirme yaparım.

5.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Yine Erteleme Çıkarmı Sorunuza ben cevap veriyim isterseniz. Evet Erteleme Çıkacak . Ancak Bu rapordan sonra Filim Uzamaz YTD..
    birde nasıl bu kadar kesin cevap verdiniz

Sen denizde balık yumurtası iken ben bu tahtada köpek balığı olarak balinalara saldırıyordum . Size iğlik yapalım diyoruz iğliktende anlamıyorsunuz , kardeşim ya sanane benim müdahilliğimden birde yazdım foruma beni zora sokacak soru sormayın diye birdaha yazı filan yayınlamıyorum YTD ilk ve son olsun

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sen denizde balık yumurtası iken ben bu tahtada köpek balığı olarak balinalara saldırıyordum . Size iğlik yapalım diyoruz iğliktende anlamıyorsunuz , kardeşim ya sanane benim müdahilliğimden birde yazdım foruma beni zora sokacak soru sormayın diye birdaha yazı filan yayınlamıyorum YTD ilk ve son olsun
    hadi öyle olsun

8. Sn nicomedia şahıs bu forumdada başka forumlardada face guruptada sürekli paylaşımlar yapan biri hatta bir kere başka forumda ben yanlış forumda yazıyormuşum genyh de yazmayacaktım deyip özür dileyip paylaşımlarına devam etmişti. Köpekbalığı balinalara saldırmış sonuçta balinalar kazanmış ki hisse 43kuruş olmuş köpekbalığı da biz küçük yumurtalarla birlikte bekliyor

Sayfa 16/469 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •