Çiftlik Banktan daha beter dolandırıldık elini kolunu sallayarak gezerler bunlar bişeyde olmaz Bist geçici durdurması lazım yoksa bu adiler borsada daha önce emsali olmayan 0.01 i bile gösterirler
Çiftlik Banktan daha beter dolandırıldık elini kolunu sallayarak gezerler bunlar bişeyde olmaz Bist geçici durdurması lazım yoksa bu adiler borsada daha önce emsali olmayan 0.01 i bile gösterirler
Yönetici arkadaşa teşekkürler, pelitin paylaşımlarının silinmesi ricamızı yerine getirmiş
niye kimse yazmıyor.herkes mi yasaklandı?
Şu son yeşillenme hayır olur inşaallah .Bundan sonra hep yeşillensinsede milletin morali düzelse.Yoksa herkes yasaklanacak
Bu ay sonunakadar ne olacaksa olacak inşallah karagirayları hapse atarlar az değil 600 milyon hırsızlık eğer atmaz larsa örnek teşkil eder ve her bireyin devleti soyma çalma hakkı doğar çalan baştacı oluyorsa herkes çalar
Bence bu türden yorumlar bize yani küçük yatırımcıya fayda sağlayacak yorumlar değil. Ne olursa olsun pozitif olmak gerekiyor bence. Bir işe para koyarsınız, kazandırır veya kaybettirir, Böyle bakmak lazım öncelikle. Sayfalarda yorum yapanların azalması iyiye işaret gibi. Zaten yazanların çoğu sat algısı yaratan tiplerdi. Belki de görevleri bitmiştirGerçek yatırımcı kaldıysa benim gibi, bu saatten sonra bekleyip görmekten başka pek bir seçenek yok gibi. İnternet sitesini inceledim biraz. Özellikle Beyaz eşya grubunda, Profilo, Samsung, İndesit, Grundig, Elektrolux gibi yapancı menşeyli firmalar dikkatimi çekti. Şimdilik pek yerli firma yok. Vestel, Arçelik falan göremedim. Fakat, Küçük ev aletlerinde, Vestel ve Arzum var. Bu markaların sitede olması siteyi kiralayıp işleten birilerinin işine pek benzemiyor. Fiyatlarda hiç fena değil yani. Bence hala umut var ve enseyi karartmaya gerek yok. Patronlar çok rahat görünüyor, biz niye olmayalım ki? YTD.
Sitenin ilk sayfasında çıkan Sıemens elektrikli süpürgenin fiyatını başka siteleri ile karşılaştırdım, fiyat süper. Hepsi burada 1450 TL. den satıyor, Bunların fiyatı 949 TL. YTD.
Arkadaşlar resmi olmamakla birlikte gelen haberlere göre bu hafta akibet hareketi yaşanacak hissede . Kesinlikle yatırım tavsiyesi al sat tut tavsiyesi değildir.
Yer İmleri