Sayfa 296/733 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 5858 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Hisse kasım ayında 4.50 civarında geziyordu. 50 milyon euro şampiyonlar liginden, üzerine birde cenkten 20 milyon civarı. Gişe ve benzeri derken inanılmaz bir gelir. Ama gel gör ki hisse 3.30 a kadar düştü. Normal şartlarda en kötü 5 TL olması gerekiyordu
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. GS yenerse; pazartesi bunun üzerine bile yükselmezse artık bu hissede durmanın hiç bir anlamı yok.
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. Bu bjkaş ın speği Trump mıdır nedir kardeşim... ne zaman kağıt kalkacak olsa gidiyo birisine çatıyo..
    Kuzey koteden tut ta çine rusya ya arabistana katar a kadar bulaşmadığı ülke kalmadı ... tam akhisarı net skorla gecmişiz gitti suriyeye savas ilan etti..

Pazartesi borsa yuzde 6kadar duser bence. Bjk hisseside yuzde 6 kadar arti acilis yapacagini dusunuyorum aksama kadar da 4 tl civari olur gibime geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by gskodal Yazıyı Oku
    GS yenerse; pazartesi bunun üzerine bile yükselmezse artık bu hissede durmanın hiç bir anlamı yok.
    gs yenerse bjkaşa yarar...arenada finali piyasalar satın alır.....başak yenerse yarın bence dahada tutulmaz......izleyip göreceğiz.....pazartesi sonuçlara göre pozisyon almayı düşünüyorum...

6. sivas-fener maçını seyrediyorum sivasın forvetleri güçlü ama yetenek yoksunu 3-0 öne geçecekken 2-0 mağlup durumlar, fenerin bile hala şampiyonluk şansı var

7.  Alıntı Originally Posted by leoleon7455 Yazıyı Oku
    sivas-fener maçını seyrediyorum sivasın forvetleri güçlü ama yetenek yoksunu 3-0 öne geçecekken 2-0 mağlup durumlar, fenerin bile hala şampiyonluk şansı var
    Arkadaşım sen bi dolaş fenerin sampiyon olmasi icin yarinki macin galibi iki mac kaybetmesi lazim liderin altindaki ikitakiminda birer mac kaybetmesi lazim ki fenerde hepsini kazanacak kalan 5 maçta boş yere hayal kuruyon

BJKAS aylık

Sayfa 296/733 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •