Sayfa 444/985 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Bu süreçte hissede en az 20 M. lot açığa satış işlemi yapıldı. Hissenin yönü yukarıyken ısrarla açık yapıp 1.52'ye ve 1.43'e kademeleri nasıl çektiklerini hepimiz gördük. SPK her yıl açığa satışa engel getireceğiz deyip milleti oyalıyor. Asıl Çiftlikbank burda.. Ee sen bu durumda bu adamlara ne kadar güvenebilirsin. Yükselsede çıksam derim tabii .

2. 1 saat kadar önce a haber de haber bültenini izlerken denk geldim açığa satışların tamamiyle yasaklanması için yeni düzenleme yoldaymış umarım olur ve dürüstçe yükselişler ve düşüşler görürüz

3. Nerde bu 2tl-3tl yi bulur diyen düzenbazlar. Bir ara çoşmuşlardı. Pazartesi görün nasıl %20 daha zarar edeceğiz. Ben yandım bakalım daha yakacaklar. Yedirmez bize bu şeref yoksunu spk

4. Borsayı düşürmek için, ellerinde olmayan hisseleri ödünç alıp açığa satış yapan yabancılar artık istedikleri gibi at koşturamayacak. Ödünç hisselerle yapılan işlemler önceden bildirilecek.Türkiye ekonomisi üzerinde kriz algısı oluşturma operasyonlarını düzenleyen Londra çetesinin borsadaki en önemli silahı olan açığa satışları çeki düzene sokmak için tarihi bir adım atılıyor.*Borsa İstanbul, ödünç alınan hisseler üzerinden virman yoluyla yapılan işlemlerde yeni bir düzenlemeye gitmeye hazırlanıyor.

PİYASAYI BOZUYORLAR
    Yeni düzenlemeler, daha çok yabancı kurumsal yatırımcıların tercih ettiği ve küçük yatırımcıyı rahatsız eden, ödünç hisselerin virmanıyla piyasa fiyatlamalarını etkileyen açığa satışları azaltmayı hedefliyor. Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ ödünç işlemler üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Elinde hissesi olmayan 3 aylığına hisse ödünç alıyor, takasla virman yapıyor, piyasayı düşürüp kâr ediyor bu piyasadaki dengeleri bozuyor" dedi.

BİLDİRİM YAPILACAK
    Ödünç alınan hisseyle işlem yapılması durumunda, bunun fiyat bozucu etkisini sınırlandırmak ve yatırımcıların doğru bilgilendirilmesini sağlamak gerektiğini ifade eden Himmet Karadağ, "İlk önce bu bilginin paylaşılmasını, sonrasında işlem yapılmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz ve bu amaçla neler yapabileceğimiz üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu.

LONDRA'DA BİLE YOK
    Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, Londra'da işlem gören hisseleri olduğuna dikkat çekerek, Londra'da bu tip işlemler yapmanın mümkün olmadığını, Türkiye'de bu düzenlemelerin gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

ANALİSTLER MEMNUN
    Yabancı yatırımcıların ellerinde olmayan hisseleri ödünç alıp açığa satış yaparak piyasayı düşürdüğünü belirten GCM Menkul Kıymetler Araştırma Uzmanı Enver Erkan, "Bu tür işlemlerin bilgisi artık önden paylaşılacak, bu şekilde de piyasa bozucu işlemlerin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Olumlu bir adım olarak değerlendirmek lazım" dedi. Alnus Yatırım Araştırma Müdürü Yunus Kaya da düzenleme ile açığa satışın zorlaşacağını söyledi..

Kökten yasakla gitsin kardeşim neymiş önceden haber verecekmiş , londrada bile yoksa neden burda var ve neden direk yasaklamıyorsun...

5. Geçen gün başka bir hissede arada girip yazan biri vardı. Sözde destek direnç yazardı bazen. Kendi ağzından kaçırdı açığa satış yapan gruptanım diye. Forumada bakıp açık yapıyor bunlar.

6. Abd nin cumartesi attığı füzeler pazartesi bizim borsaya girer mi bence kol gibi girecek ytd. O hurgz 2 TL, 3 tl, 5tl olacak diyen arkadaşlar sizde biraz daha artırın. 10tl-20tl diyin nasılsa buradakilerde salaklar ya inanırlar. Size şöyle diyeyim bu hafta borsa %20 kaybeder gibi geliyor bana göre hurgz 1tl-1,10tl yi görürüz yatırım tavsiyesi değil ama benim ön gördüm bu

7.  Alıntı Originally Posted by malatya2344 Yazıyı Oku
    Abd nin cumartesi attığı füzeler pazartesi bizim borsaya girer mi bence kol gibi girecek ytd. O hurgz 2 TL, 3 tl, 5tl olacak diyen arkadaşlar sizde biraz daha artırın. 10tl-20tl diyin nasılsa buradakilerde salaklar ya inanırlar. Size şöyle diyeyim bu hafta borsa %20 kaybeder gibi geliyor bana göre hurgz 1tl-1,10tl yi görürüz yatırım tavsiyesi değil ama benim ön gördüm bu
    Ah be mal-atyalı ne çektin...

Açıkçıların açıklarını kapaması için ne özverili çalışıyorsun bravo...

Patron zam yap bu çocuğa...

Bak mübarek pazar günü bile çalışıyor...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8. Öyle diyorsun ama geçen pazartesi 115.400 olan borsa 109.604 düştü. Tesadüf mü. Bence değil kimse satmasın bence ama yakacaklar gibi görünüyor. Ytd

Sayfa 444/985 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •