Sayfa 735/948 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    JG Nordic Silverline , Silverline'in danimarka distribütörü. O yüzden danimarka şirketi olması normal.
    Orda dikkat çekmek istediğim husus firmanın, markanın sahiplenilmiş olması. (Danimarkada Almanyada) Değerli arkadaşlarım bu Turquality destek programı firmamıza çok yaradı. Detaylı yazarım vakit bulursam herkese selamlar

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. Cuma gecesi sabiha gokcen havaalanin da idim reklam panosunda silverline reklam ini gordumm cok sevindim 😊😊😊

3.  Alıntı Originally Posted by Karakus66 Yazıyı Oku
    Cuma gecesi sabiha gokcen havaalanin da idim reklam panosunda silverline reklam ini gordumm cok sevindim ������
    Hani Sabiha Gökçen Hava alanından Silver hisseleri uçuşa başlasa daha makbuldü sanki......Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Tam 24 saat geçmiş formda yazı yazilmayali. Hayırlısı bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tam 24 saat geçmiş formda yazı yazilmayali. Hayırlısı bakalım.
    Bu hissenin ciğerine kadar yazıldı...Yazmak bir işe yaramıyor sanırsam...Adamlarda tam peygamber sabrı var...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tam 24 saat geçmiş formda yazı yazilmayali. Hayırlısı bakalım.
    hareket etmemek en iyisi , şuan %18 eksi malla ancak dönebilirim, şu kapanışlarla...

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    hareket etmemek en iyisi , şuan %18 eksi malla ancak dönebilirim, şu kapanışlarla...
    Kitapçı abi nereye gitsen çarpılıyorsun anlaşılan? üstat izciyi örnek al biraz. Silver almazsam başka hisse almam dedi. Sanırım almadı da.[emoji4]

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 735/948 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •