Sayfa 328/931 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya kalvin bu işi küçük yatırımcı becerebilir mi.0.98 e kadar gelen her lotu al.0.98 den yoğun satış gelirse onları karşıla falan senin benim harcım mı.Genelde bu durumlarda bir haber düşer ,daha uçacak kaçacak diye bütün borsa köpekbalıkları, gömlekçiler falan kağıda üşüşür, kağıdı yukarlardan satma imkanın vardır dalarsın kağıda sürersin yukarı.E o gün haber yok bişi yok borsa endeksi yerlerde savaş şu bu ihtimali var sen kağıdı yüzde 18 yukarı sür akıl işi mi.Ha bir salak spek yaptıysa gene bekleriz arkadaşı buralara tabi.Aha elimi açıyorum bu sefer kaçırmam ben de çakarım kafasına emeklilik fonum falan demem satarım.)))))Sana gelince çok akıllıca yaptın o gün de yazdım.
    eyv.aslına bakarsan aynı şeylerden bahsediyoruz ama konuyu bahsediş şekillerimiz yanıltıyor olayı.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu hareketi sen yapmadın yapamazsın da zaten senin paran bu harekete yetmez.Kim yaptı neden yaptı aklı eren biri açıklasa valla ben çözemiyorum.
    Sayın Hakem, şimdi bir teori daha atacağım ortaya. ISYAT bu hareketi tek başına yapmadı, işfin, isgsy, isgyo hepsi aynı anda tavan oldu. yani sen küçük resime bakıyorsun, bunu yapan tek kağıtla yapmadı, isyat'dan belki zarar etti ama isgyo'dan gani gani çıkarmış olabilir. olay büyük yani... büyük resmi kaçırmayın.
    tramp twit atmadan haber verdi filan da çok komik çok güldüm bu haberi önceden alacak kişi isyat filan mı uğraşacak o kadar derin tahta varken hiç bir tahta kıpırdamadı....

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Sayın Hakem, şimdi bir teori daha atacağım ortaya. ISYAT bu hareketi tek başına yapmadı, işfin, isgsy, isgyo hepsi aynı anda tavan oldu. yani sen küçük resime bakıyorsun, bunu yapan tek kağıtla yapmadı, isyat'dan belki zarar etti ama isgyo'dan gani gani çıkarmış olabilir. olay büyük yani... büyük resmi kaçırmayın.
    tramp twit atmadan haber verdi filan da çok komik çok güldüm bu haberi önceden alacak kişi isyat filan mı uğraşacak o kadar derin tahta varken hiç bir tahta kıpırdamadı....
    Kimbilir belki de ama diğer kağıtlarda hareket önce oldu bu en son.Bu kağıdı böyle bir harekete sokup da para kazanacağını düşünen spek bu borsada ekmek yiyemez ya neyse, kimbilir diyelim geçelim ,olan oldu zaten.

Valla o güldüğün adam aramızda en akıllı hareketi yapıp en fazla karı cebine koydu.Borsada neticeye bakmak lazım.Adam parayı cebine koydu.Nokta )))))))))Ne düşündüyse düşündü ona takılmam ben.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla o güldüğün adam aramızda en akıllı hareketi yapıp en fazla karı cebine koydu.Borsada neticeye bakmak lazım.Adam parayı cebine koydu.Nokta )))))))))Ne düşündüyse düşündü ona takılmam ben.
    Hiç bir zaman para kazanma yarışı içerisinde olmadım. Benim amacım düşük risk alarak optimum kazanç elde etmeyi öğrenmek. Denemeler yapıyorum, şimdilik iyi gidiyor

Hiç bir zaman para kazanma yarışı içerisinde olmadım. Benim amacım düşük risk alarak optimum kazanç elde etmeyi öğrenmek. Denemeler yapıyorum, şimdilik iyi gidiyor
    Eh emin ol bu forumu okuyan ilgilenen her arkadaş aynı düşüncededir.O zihniyetin kağıdı bu, o kesin.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    valla dostum istediğin kadar gül allah yüzünden gülücükleri ekşit etmesin ama sen bana şunu bi açıkla genel olarak soruyorum ( bir kâğıdın kapa herhangi bir haber düşmeden 4 gün üst üste tavan tavan gidmesi ve sonra kâğıdın durulmasından sonra kapa şirket hakkında olumlu yada olumsuz bir haber düştüğü anda açığa satışların başlaması yada yukarı hamlelere devam etmesi nı) bir açıklaya bilirmisin ? ben sana söyliyeyim herşey önceden bilinir ama bizler sonradan öğreniriz.ben illaki piyasa trampın mailini biliyordular demiyorum,varsayım olarak söylüyorum.bunuda trampın bir iş adamı oluşundan ötürü düşündüm yani hiç bir başkan yada ülkenin başına geçen iş dünyasından destek almadan başa gelemez ve geldikten sonrada onlardan habersiz iş yapamaz ki global bir dünyada yaşıyoruz burdaki iş adamlarının amerikadada sözü geçtiği gibi amerikadaki iş adamlarınında burada söz geçiyor o yüzden bir bağlantı var ve ben bu bağlantıdan ötürü böyle bir düşünce ortaya koydum.

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    valla dostum istediğin kadar gül allah yüzünden gülücükleri ekşit etmesin ama sen bana şunu bi açıkla genel olarak soruyorum ( bir kâğıdın kapa herhangi bir haber düşmeden 4 gün üst üste tavan tavan gidmesi ve sonra kâğıdın durulmasından sonra kapa şirket hakkında olumlu yada olumsuz bir haber düştüğü anda açığa satışların başlaması yada yukarı hamlelere devam etmesi nı) bir açıklaya bilirmisin ? ben sana söyliyeyim herşey önceden bilinir ama bizler sonradan öğreniriz.ben illaki piyasa trampın mailini biliyordular demiyorum,varsayım olarak söylüyorum.bunuda trampın bir iş adamı oluşundan ötürü düşündüm yani hiç bir başkan yada ülkenin başına geçen iş dünyasından destek almadan başa gelemez ve geldikten sonrada onlardan habersiz iş yapamaz ki global bir dünyada yaşıyoruz burdaki iş adamlarının amerikadada sözü geçtiği gibi amerikadaki iş adamlarınında burada söz geçiyor o yüzden bir bağlantı var ve ben bu bağlantıdan ötürü böyle bir düşünce ortaya koydum.
    işte tam olarak tarif ettiğin şeye "insider trading" deniliyor ve bir suçtur. yurt dışında böyle bir şey olmaz çok ağır hapis cezaları vardır, kimse cesaret edemez. Türkiye'de olur, suçun cezası 3 yıl hapis olmakla birlikte spk elinin ucuyla denetler, bariz olanlara cüzi para cezası verir. adam cezayı öder cebine kalan gani gani yeter. Bu suçtan yani spek olmaktan ceza alan var mı bilmiyorum.
    Yani bizim piyasanın çok ekmek yemesi lazım.

Sayfa 328/931 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •