Sayın haarif ne dediğinizi anlayamadım biraz açarmısınız ne demek istediğinizi ne kurtuluyor bir gelişmemi var
Sayın haarif ne dediğinizi anlayamadım biraz açarmısınız ne demek istediğinizi ne kurtuluyor bir gelişmemi var
Bilanco için istedikleri ek sürenin son günü neydi hatırlayan var mi.
Bilanço ile ilgili bir beklentim yok sadece merak ettiğim ozsermayeyi nasıl artı gösterecekler marka değeri ???? Yetecek mi veya artık oda yetmiyorsa şu internet sitesi kira bedeli ile birlikte mi artı gösterecekler oz sermayeyi onu merak ediyorum
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçek Olay ve Kişiler ile alakası yoktur
Ben mynetteki yorumu attım benim bilgim yok ama temennim beklentim adamlar gayet kendilernden emin olarak bekletiyorlar batacak tahtası kapanacak olsa yukarıdan hisse satarlardı çözme zorunda ved trend e ticarete dönüyor bunların açıklamasıda bu yönde değişim dönüşüm yapacaklar
Ya batacak ya çıkacak. Alacaklılardan cevap gönderenler gönderdi göndermeyenler göndermedi. 700 milyon borcun 350 milyonu banka ve tahvilcilere. Bimeksin kendisinin pek bir varlığı yok. Tasfiye halinde alacaklıların hepsi avucunu yalayacak bu kesin. Bu sebeple alacaklıların bimekse sahip çıkması kendi alacaklarını kurtarmak için tek çıkar yol. Yok bu eşek ölmüş dirilmez, biz bu alacakların üstüne soğuk su içelim derlerse biz de aynı şeyi yapacağız. Bilanço 24 nisana kadar gönderilecek. Alacklılar bu işe el atacaksa bunun da son tarihi 14 Mayıs. Ytd
Ranlo latek gibi olabilir tahtası kapanabilir bilanço falan göndermeyebilir bence iflas etmeyecek ama borsadan şutlanabilir ranlo gibi olabilir
Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri