Sayfa 970/1366 İlkİlk ... 47087092096096896997097197298010201070 ... SonSon
Arama sonucu : 10925 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    I Love BİST Game
    Gönderi
    684
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    günün 1° :xlsofd http://www.hisse.net/topluluk/showth...36#post2025236

günün sonuncusu :DJKARIZMA06 http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post2025284

TEBRİKLER.....

6 Yıllık esems aşkımı BİST bugün sona erdirdi.Kottan çıkartarak...6 yıl öncesinde 50 bin TL yatırmıştım..4.70 lerden almışlığım var.O zamanlar iyi kötü bir eve alınabiliyordu.Üstelik krediler çekerek almıştım.bugün 5bin TL.Enflasyon farkları ve kredi faizleri de cabası..Üçkağıtçı bir patrona denk geldim.Zaten üçkağıtçı patronları bulmakta üstüme yoktur.
    Kapanan tahtalarım....aktaş,egyo,asyab,esems.... Tabii bu duruma düşmemde elbette benim suçum var da denetleyici kurumların hiç mi suçu yok...Bu dünya da bunlarla maalesef uğraşılmıyor (uğraştırılamıyor)artık hesabı öteki dünya da...Ha bu dünya da hakkımı yedikten sonra,öbür dünya da alsam ne yazar...O da başka.Ben bu dünyada eşimden,çocuğumdan gizlemişim yatırım yapmışım.Öbür dünya da mı yiyeceğim paraları artık.Allah sebeb olanların topunun........
    Allah sabır versin ve büyük geçmiş olsun.
    İnşallah en kısa sürede fazlasıyla kazanırsınız.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.

2. Bu haberi yorumlayacak uzman arkadaşlardan yardım istiyorum..bu haber msgyo ya nasil yansir yarina...kari bedelsizi temettüsu var bu sene...bu akşamda bu haber geldi...

Şirketimizin %70 oranında payına haiz olduğu Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 10.04.2018 tarihinde yapılıp 16.04.2018 tarihinde tescil edilen Genel Kurulu, şirketin tasfiyesine karar vermiş olup şirketin ünvanı Tasfiye Halinde*Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değişmiş olup ilgili süreç başlamıştır.

Tesekkurler

3.  Alıntı Originally Posted by CÜNEYT Yazıyı Oku
    Tebrikler.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. Battimi bu msgyo anlamış değim....ortagi g.kurulda fesh ediyor şirketini...bunda nasıl bir etki olurki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku

6 Yıllık esems aşkımı BİST bugün sona erdirdi.Kottan çıkartarak...6 yıl öncesinde 50 bin TL yatırmıştım..4.70 lerden almışlığım var....[/B]
    Geçmiş olsun açık sözlü ve mert adam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Bu haberi yorumlayacak uzman arkadaşlardan yardım istiyorum..bu haber msgyo ya nasil yansir yarina...kari bedelsizi temettüsu var bu sene...bu akşamda bu haber geldi...

Şirketimizin %70 oranında payına haiz olduğu Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 10.04.2018 tarihinde yapılıp 16.04.2018 tarihinde tescil edilen Genel Kurulu, şirketin tasfiyesine karar vermiş olup şirketin ünvanı Tasfiye Halinde*Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değişmiş olup ilgili süreç başlamıştır.

Tesekkurler
    Fiilen ticari ömrünü tamamlamış bir şirketin hukuken de sonlandırılma prosedürü...İflas gibi düşünmemek lazım...Bağlı ortaklığının faaliyetini sonlandırıyor...

7. Tekrar teşekkür..sanirim o zaman bunda olumsuzluk oluşmaz...anladığım kadarıyla...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    I Love BİST Game
    Gönderi
    684
    Hamd olsun 1998'den beri hiçbir krizi teğet geçmiyorum. Sonra ayağa kalkıyorum ve sakince yeni bir krizin gelmesini bekliyorum.

Ama şunu öğrendim borsada kaybedilen yine borsa da kazanılıyor.

Profilimde de belirttiğim gibi I LOVE BİST GAME ahahahahahahahaha

Borsayı oyun olarak görmüyorum bu arada
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.

Sayfa 970/1366 İlkİlk ... 47087092096096896997097197298010201070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •