Sayfa 573/871 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. bence banvite ancak moral olarak etkisi olabilir..yoksa brezilyadaki brf ile türkiyedeki arasında herhangi bir ticari ilişki yok...banvit her zaman ki gibi ticari faaliyetine devam ediyor...pazarının %15 ini ihracat yapıyor ve diğer kısmını zaten yurt içine satıyor...

yanlız son tuik verilerine dikkat etiniz mi bilmiyorum yumurta üretimi azalmıştı...yumurta üretimi düşüyorsa tavuk üretimi de düşüyor...üretimin düşmesi fiyatların yukarı çıkması demektir...önümüzdeki aylarda yavaş yavaş ürünlere zam gelebilir diye düşünüyorum...her yıl aşağı yukarı mayıs aylarında zam olmuş...bu zam tekrarlanırsa banvit rahat bir nefes alır...tabi bu nefes alma ikinci ve üçüncü çeyrekler için olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bugun kapanis rakamina bakmak lazim, gun ici salinimlar gayet normal. Dun endeks genelindeki coskuya eslik etmedi, bugun ise Arap ati rolu yapiyor :)

Is'in almasi veya satmasi bence cok da onemli degil. Islemler cepten cebe yani gercek bir alis satis sozkonusu degil bence, amac fiyati baskilamak. Hissenin %92'si toplu haldeyken, halka acik kismin sadece %3'une sahip bir kurulusun fiyati 24 liradan 15 liraya dusurmesine kargalar bile guler, burada acik ve net bir oyun var.

TEB alici tarafta oldugu surece problem yok ve TEB almaya devam ediyor. Hisse uzun suredir dusuyor, bir gunde trendin terse donmesini beklemek dogru olmaz ancak donus sinyalleri var. Biraz sabir diyorum. Fiyat cok ucuz, bence bekleyen kazanacak.

3. Yaptığı son iki agresif çıkışı değerlendirebilenlerin bence artık pek de riski kalmadı..çünkü toplamda %20 lik bir trade fırsatı verdi..bu tradeyi yapanlar artık gönül rahatlığı ile hissede kalabilirler...benim banviti aldığımdaki taktiğim buydu...artık kim yapabildi kim yapamadı bilemiyoruz...bunu yapanların bana göre riski artık minimuma yakındır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. IMKB'nin en ucuz hisselerinden bir tanesi, uzun sure bu seviyelerde kalacagini ben sanmiyorum. Piyasa da bunu yavas yavas gorecek, Is Bankasi uzerinden gerceklestirilmeye calisilian suni baskilama hareketi eninde onunda son bulacak. Sirket 4.00 EBITDA carpanindan islem goruyor. Sahibi belli olmayan, kayuumun yonettigi ve 3 senedir denetim raporlarini aciklamayan koza altin bile suan 6.50 ebitda carpaninin uzerinde islem goruyor.

Batan geminin mallari bunlar.

5. banvitte bu gün son aylarda hiç olmayan bir dinamiklik var..acaba brezilyadaki brf firmasının yasağının kalkması nedeniyle mi bu şekilde davranıyor ? normalde çok çıktıktan sonra çok çok gevşiyordu ama bu gün ısrar ile çıkmak istiyor..ağırlıklı ortalamasını bayağı yukarılara taşıdı...

6. Sn Keko,

Bazı arkadaşlar bu yasağın kalkmasını banvitle ilişkilendiremedi ancak piyasa çok güzel ilişkilendirdi. 16,45 yaptı senet. Güzel bir trade yaptım sayesinde banvitin :)

Öte yandan Temel rasyoları da en azından %20 potansiyele işaret ediyor. Tabi ilk çeyrekle bu potansiyel dahada yukarılara çıkabilir...

Sevgiler...
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Sn Keko,

Bazı arkadaşlar bu yasağın kalkmasını banvitle ilişkilendiremedi ancak piyasa çok güzel ilişkilendirdi. 16,45 yaptı senet. Güzel bir trade yaptım sayesinde banvitin :)

Öte yandan Temel rasyoları da en azından %20 potansiyele işaret ediyor. Tabi ilk çeyrekle bu potansiyel dahada yukarılara çıkabilir...

Sevgiler...
    sanırım dediğin doğrudur dostum...yasağın kalkması bu gün banvitte çok etkili oldu..en azından moral olarak dirilmesine neden oldu...buda satışları azaltıp alışları güçlendirdi...biz her ne kadar çok da farkın varmazsak da bazı by lar için bu çok önemliymiş..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sanırım dediğin doğrudur dostum...yasağın kalkması bu gün banvitte çok etkili oldu..en azından moral olarak dirilmesine neden oldu...buda satışları azaltıp alışları güçlendirdi...biz her ne kadar çok da farkın varmazsak da bazı by lar için bu çok önemliymiş..
    az once markette geziyorum dedim bizim Banvit ne yapior. Baktim tavuk reyonunda sira var, yandaki kirmizi et bolumunde kimsecikler yok - hey masallah :)

Sayfa 573/871 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •