-
Çine uygulanan ambargo ve çeyiz ve truzim sezonu sebebiyle 2. çeyrekte rekor kar beklentim var.
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Çine uygulanan ambargo ve çeyiz ve truzim sezonu sebebiyle 2. çeyrekte rekor kar beklentim var.
Bilanço bekleye bekleye bu hale geldik üstad..İnşallah dediğin gibi olur..
-

Originally Posted by
MAHARAJ
2018 flaşh hissesi olacak bence ama üstünde bir garip uyuzluk var atamadı hala o uyuzluğunu. 1. çeyrek için kar tahmini olan var mı?
ya sefim bilancosu rekorda kirsa bu hissenin gidecegi belli degil. nasil bir oyun icindeyiz anlamadimki. ytd
-

Originally Posted by
batırımcı
kağıt bence bilanço öncesine kadar belki birkaç gün sonrası 7,40-7,50 aralığına kadar gelecek. Ondan sonra yabancı ilgisiyle ağustos 2018 e kadar 14 liraya doğru yolculuğa başlayacak hisse senedi bölünmesi veya sermaye artışı yaşarmıyız onu bilmiyorum.
4 Ekim 2017 den alıntı. Son cümle gerçekleşmedi. Ama,
Ben Ağustosa kadar beklerim, inşallah haklı çıkarsınız. Ytd.
-

Originally Posted by
venedik
Bilanço bekleye bekleye bu hale geldik üstad..İnşallah dediğin gibi olur..
Kutpo bu sene destan yazmalı kar olarak. Çin ambargosu karlılığa önemli katkı yapacak.

Originally Posted by
helal para
ya sefim bilancosu rekorda kirsa bu hissenin gidecegi belli degil. nasil bir oyun icindeyiz anlamadimki. ytd
Kutpo bu, durur durur bir gitti mi arkadan baktırır. Ben 9,50 den buraya düşen kutponun gördüğü zirveyi bu sene içinde kıracağını düşünüyorum.
-
Çine dampik uygulaması mart başı başladı, bu bilançoda mart ayı yansıması olmuştur kısmen. 2. çeyrekte tamamen göreceğiz bu damping yansımalarını.
http://m.star.com.tr/ekonomi/yerli-p...haber-1316061/
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Ben etkisini biraz gecikmeli göreceğimizi düşünüyorum. Piyasadaki Çin menşeli malların stoklarının olabilecek olması vb. nedeniyle. Ama er veya geç etkileyecek.
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri