-
Beyler seans bitti kan emiciler gitti bugünlük üzerlerine düşeni yaptılar acaba bu ********liğin karşılığinda ne alıyolar merak ettim yani şereflerinin haysiyetlerinin namuslarının fiyatı ney ucuzsa bizde satın alalım bunları 2.56 dan milleti sattırmak için neler dedi millet burda bütün aile bireylerinin kulaklarını çınlattı bi kaç gün sonra hisse 4.80 gördü bu gurursuzlar kaçtı gitti şimdi utanmadan yanına bi kaç tane daha haysiyetsiz almış belkide hepsi aynı kişide olabilir arkadaşlar bu kan emicilere malınızı kaptırmayın tabi söylediklerimin çoğu benim gibi hissede eski olanlar için daha mantıklı biz 1 yılı devirdik maliyetimiz düşük Allaha şükür en kötü senaryoda bile gerçi böyle bişeye inanmıyorum çok fazla kaybedecek bişeyimiz yok burda ki arkadaşların çoğu benim gibi eskidir bu kadar zaman emek harcamışız paramızı bağlamışız bu zaman zarfında görmediğimiz oyun kalmadı Allahın izniyle bu oyunlarıda bozulacak moralinizi bozmayın gideceği yer yukarı olacak inş hepinize bol kazançlar her operasyon öncesi burayı karıştırmaya çalışan karaktersizlere itibar etmeyin kazanan ky olsun ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri