Sayfa 138/413 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. Çok beklersiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

2. BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

Sinirli elindeki 300 k malı bi versin önce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

3. Arkadaşlar,sabredin bu adamlar mutlaka açığa satıyorlardır ve bunu da takip eden ve zamanını kollayan birileri vardır.Endeks de banka endeksi tarihi dipler de yani düşecek fazla yeri yok,endeksi düşürecek olan hisseler,hava yolları,kardemir,tüpraş,ereğli,tcel gibi hisseler ise biraz zayıflık gösterdi mi küçük yatırımcı hemen şortluyor yani satıyor kime speğe bu sefer spek satılan malı alıp yukarı şort patlatmaya gidiyor,bu oyun böyle sürüyor,bizim kağıt da endeks aşağı gelirken muhtemelen fiktif işlemlerle düşüyor,yukarı giderken aynı hassasiyet yok.Bu ne zaman biter aşağı boşluklu sert bi açılış la biter.

4. Endeks de günlük de akşam yıldızı oluştu;heralde pazartesi dow da olobilecek düşüşü satmış olabilirler ve haftaya vob,varant ,pay vadeli ,opsiyon kapanışları var çok volatil olacaktır,bizim kağıtla ilğisi yok ara da dalgaya kapılmayın. iyi tatiller.

Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    sayın bomberman grafikte siz ne görüyorsunuz. bana kalırsa biraz daha zamanı var gibi. Belki 4-5 ay
    Şahsi kanaatim o kadar sürmeyeceği yönünde... Nitekim yaklaşık 3-4 aydır kırılan düşen direncinin üzerinde, dirence dokunmadan yatay bir şekilde hareket ediyordu ki 11/04 tarihinde endeksin 106 gördüğü gün bu da düşenin altına sarkma yaptı ancak aynı gün yine direncin üzerinde kapatmayı başardı... Son durumda grafiğe baktığım zaman onay almış ve net olmasada yönünü yukarı çevirmiş bir BRYAT görüyorum... Bu aşamada önemli direnç bölgesi olarak 41,30 ile 42,30 arası ve destek olarak da 37,00 37,30 bölgeleri izlenmeli... https://invst.ly/78ibk

6.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Şahsi kanaatim o kadar sürmeyeceği yönünde... Nitekim yaklaşık 3-4 aydır kırılan düşen direncinin üzerinde, dirence dokunmadan yatay bir şekilde hareket ediyordu ki 11/04 tarihinde endeksin 106 gördüğü gün bu da düşenin altına sarkma yaptı ancak aynı gün yine direncin üzerinde kapatmayı başardı... Son durumda grafiğe baktığım zaman onay almış ve net olmasada yönünü yukarı çevirmiş bir BRYAT görüyorum... Bu aşamada önemli direnç bölgesi olarak 41,30 ile 42,30 arası ve destek olarak da 37,00 37,30 bölgeleri izlenmeli... https://invst.ly/78ibk
    Kısa vadede haklısınız. Ancak 15-22 Temmuz 2016 hareketini yapıyorsa ki benzerlik var. endeksin 140.000 hareketine başlamasına paralellik gösterecektir diye düşünüyorum. Bunun süresi de bence 4-5 belki 6 ay sürecektir. Her durumda kazanmamız dileğiyle çalışmanız ve grafiğiniz için teşekkür ederim.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Kısa vadede haklısınız. Ancak 15-22 Temmuz 2016 hareketini yapıyorsa ki benzerlik var. endeksin 140.000 hareketine başlamasına paralellik gösterecektir diye düşünüyorum. Bunun süresi de bence 4-5 belki 6 ay sürecektir. Her durumda kazanmamız dileğiyle çalışmanız ve grafiğiniz için teşekkür ederim.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rica ederim.. Bu hissenin özellikle uzun vade grafiği hoşuma gidiyor.. Tam 20 yıllık süregelen bir trend kırılımı söz konusu... Bu kırılma 2017 ocak ayında gerçekleşen bir olay ve onay seviyeleri 36,00 36,30 seviyelerine tekabül ediyor... Şuan grafik yüklemede kota uyarısı verdiği için foto şeklinde grafik yüklemesi yapamıyorum (( bu problemin sebebi ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse ayrıca sevinirim)) ancak grafik çok net... BRYAT' da teknik yok diyenler yanılıyor, her şey kuralına uygun...

8. 25 / MAYIS / 2009 bugüne haftalık grafik 200 günlük ortalamayı hiç aşağı kesmemiş 100 günlük ortalamayı yoklamış ama altında kapanmamış Y T D

haftalık grafik otomatik kanal dirençleri . yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 138/413 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •