Sayfa 381/917 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Ben arka sayfada ne beklediğimi yazdım. Haa olur biz 10 milyon beklerken 5 milyon gelirse ne mi olur? Karını geçen sene ilk çeyreğe göre %1000 artırdı diye yine pozitif algı oluşacaktır. Yani burda 4 de düşer 5 düşer gibi gibi yazıların temel değeri yoktur.

Hisse zaten borsa ralli yaparken 9.50 den 5.50 ye düşmüş, daha neyini düşürecekler tamda sektörel sezonu başlamışken.
    Savaş ve global büyük bir kriz haricinde yön yukarıdır bence. Dibi bulduğumuzu düşünüyorum dönüş yolundayız bence.

2.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Geçen sene 73 milyon tl ciroya 525 bin tl kar getirip 4 küsürleri görmeyen hisse bu sene 90 milyon ciro ve 6.5 milyon tl kar getirince mi görecek?

Endeks 106.800 kırar 102 bine gelirse belki 5 altına gelir o başka birşey. Ama endeksin mevcut durumunda arkadaşın dediği kar gelirse (ki bende yakın rakamlar bekliyorum) değil 4 küsürler 5.40 altı bile zor.

Tabi bu da benim şahsi görüşlerimdir. Ytd

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kötü tahminler arasında (6.5 kar gelirse....ki ben 13 bekliyorum)%10 var.4.95------5.4.....çok ta konuşmaya degmez.

3.  Alıntı Originally Posted by condansator Yazıyı Oku
    kötü tahminler arasında (6.5 kar gelirse....ki ben 13 bekliyorum)%10 var.4.95------5.4.....çok ta konuşmaya degmez.
    4.95 ayrı bir rakam 4 küsür deyince ayrı bir rakam. 4.05 de 4 küsürdür ama 4.95 ile arasında yüzde 20 daha fark var.

Ben nasıl 5.40 net rakam yazdım sizde 4.95 yazsaydınız belki de hiç yazmazdım. Gerçi benim yazdığım 5.40 rakamı kötü senaryo daki beklediğim dip rakam. Daha aşağısını beklemiyorum şahsen.

Geçen sene ölü bir sene geçireceğini tahmin ettiğim için arada gir çık yaptım yatırım yapmadım. Bu sene daha iyi bir sezon beklediğim için al sat dışında yatırım içinde düşünüyorum.

Tabi bunlar benim şahsi görüşlerimdir. Tutabilir de tutmayabilirde. Ama ben bu görüş doğrultusunda hareket edeceğim inş.
    Ytd

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. benim tahminim 110 milyon ciro 12 milyon kar.
    bakalım tahminim tutacak mı.
    yönetim yine büyük başarı gösterip yine olağanüstü yüksek pazarlama ve satış gideri göstermezse
    kasasında nakit ve döviz artısı olan ihracatçı borcu olmayan nadir borsa hissesi ve tek güvenli liman gibi.
    yatıp kalkıp yönetimin gerçek bilanço göndermesini bekliycez.
    geçen sene kar 1 milyoon tl bile değildi. 5 milyon tl kar bile gelse önünü alamazlar bu sefer.
    serseri lotta kalmadı. artık söz yönetimin vicdanında.
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bu temettü tarihini bilen var mı, oranını yazmışlar ama hiçbiryerde ödeme tarihine rastlayamadım.
    Bu arada hisse ilk çeyrek bilançosuna kadar bu rezil fiyatlarda olmamalı diye düşünüyorum. Yönetime sorsan valla biz de bilmiyoruz niye böyle düştü der.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Para var imkan var kutpoda. Çocuklara versin tabi.

https://www.dunya.com/sirketler/ecza...-haberi-380743
    Ortak, verdiğin link başka şirkete ait.
    O da bizim evladımız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ortak, verdiğin link başka şirkete ait.
    O da bizim evladımız.
    Çok pardon ya, haber buydu. Diğeri ne alaka anlamadım ama oda var portföyde.

http://www.milliyet.com.tr/10-bin-ki...undem-2653696/

Sayfa 381/917 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •