Sayfa 578/871 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Alıntı Originally Posted by Niyazimisri Yazıyı Oku
    Herkese saygi ve sevgiler guze bir haftasonu dilerim.

BIM ile anlasmanin bittigine dair iddalar vardi, bu iddalarin asli yok.4 farkli semtteki BIMi gezdim ve hepsinde sadece Banvit marka tavuk ve Hindi satiliyordu. Satislar oldukça keyifli, sabah agzina kadar dolu olan dolaplar aksama bombos.

Ben satis tarafindan ziyde kur nedeniyle uretim maliyetlerinde bir yukselis olacagi beklentisindeyim. Kardaki olasi dususun nedeni bu olacak. Bu hafta carsamba gunu MB faiz arttirim karari var, beklenti 50-75baz puan arttirim yonunde. Eger bu artis gelmez ise bence ozaman kimse dolari 4.10 seviyelerinde tutamaz sirasi ile yeni tarihi rekorlar gelir rekoar gelir.

Bakiyorum kore birsasina adamlarin borsasi senelik yuzde 60 artmis para birimleri de yuzde 30 degerlenmis yani iki taraftan kazanmislar. Bizdeki beceriksizle ordusu sayesinde borsadan kazandigimizi kurdan surekli geri veriyoruz..

Sayın Niyazimisri,

Mersin BIM lerde bu resimdeki gezen tavuk kg fiyatı 8.95 TL den satılıyordu. Bir hafta pas geçtikten sonra 28.04.2018 son kullanma tarihli tüm tavuk bu gün zamlanmış olarak 9.25 TL den satılıyor ve BIM'e tavuklar geri iadesiz geldiğinin bilgisini mağazanın satış personelinden öğrendim.
    Bilginize...
    Attached Images Attached Images

2.  Alıntı Originally Posted by z488533 Yazıyı Oku
    Sayın Niyazimisri,

Mersin BIM lerde bu resimdeki gezen tavuk kg fiyatı 8.95 TL den satılıyordu. Bir hafta pas geçtikten sonra 28.04.2018 son kullanma tarihli tüm tavuk bu gün zamlanmış olarak 9.25 TL den satılıyor ve BIM'e tavuklar geri iadesiz geldiğinin bilgisini mağazanın satış personelinden öğrendim.
    Bilginize...
    bimde tavuk var m ben gormedim 2 haftadir
    hindi olmaisn o !
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Hayret bine girip bim den haberi olmayanlar Bim'de atılan kanatlılar in %90 i banvite ait biraz okuma yazmanızı geliştirin

4.  Alıntı Originally Posted by Ceko Yazıyı Oku
    Hayret bine girip bim den haberi olmayanlar Bim'de atılan kanatlılar in %90 i banvite ait biraz okuma yazmanızı geliştirin
    Sayin CEKO atilan kanat derken tam anlayamadim Banvit marka tavuk kanatlarinin satilmadigi ve cope gittigini mi ifade ediyorsunuz? Eger BIM bunu iadesiz satin aliyor ise ve cope atiyorsa burdan Banvit degil BIM zarar eder aslinda, biraz acabilir misiniz yazdiginizi. Cok tesekkurler.

5.  Alıntı Originally Posted by Niyazimisri Yazıyı Oku
    Sayin CEKO atilan kanat derken tam anlayamadim Banvit marka tavuk kanatlarinin satilmadigi ve cope gittigini mi ifade ediyorsunuz? Eger BIM bunu iadesiz satin aliyor ise ve cope atiyorsa burdan Banvit degil BIM zarar eder aslinda, biraz acabilir misiniz yazdiginizi. Cok tesekkurler.
    Satılan yazacakmış, klavyenin azizliğine uğrayarak atılan çıkmış sanırım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Satılan yazacakmış, klavyenin azizliğine uğrayarak atılan çıkmış sanırım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şu cep telefonlarında yazmak gerçekten de bana işkence gibi geliyor...biraz dikkatli olmazsanız otomatik kelimeyi kendice düzelten akıllı tlf lar var...bunlar geçenlerde beni rezil ettiler...bir konuda sıkıntı kelimesi yazarken sikinti yazılmıştı....:kahkah: artık o kelimeyi sonradan düzeltmeye çalışıncaya kadar iflahımız söküldü....en iyisi bilgisayardan yazmaktır..

gelen zamlar sevindiricidir...ama geçmişte mayıs aylarında da güzel zamlar yapıldığını hatırlıyorum...mayıs ayında da güzel bir zama yapılsa o vakit güzel karlar mümkün olacak...belki de geçen yılın 254 milyon tl karı yakalanır ve belki de geçilebilir de...:)

yanlız cuma günü endeks eksili olmasına rağmen banvit ısrar ile alınıyordu...bu yüzden de cumayı artılı kapatmayı başardı...banvitte artık olumlu değişimler göze çarpıyor...kişiliği olumlu yönde değişiyor...takaslara bakıldığında iş yatırımın ve tebin de alımda olduğu görülüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Aynen öyle satılan olması gerekiyordu şimdi konuyu tam açalım satılan kanatlı et den bahsettim Bim'de hem Banvit ürünü var az da olsa bı de banvitin üretimi ni yaptığı BİM'in kendi markası olan körpe oda Banvit tesislerinden çıkıyor dolayısıyla Bim'de ki tavuk ürünlerinin %90ı Banvit ürünü oluyor.su anda Bim in 6750 marketi var bunlara bu sene 750 daha eklenicek zaten 650 kadarı Mısır ve Fas da yani dolaylı ihracatta yapıyor bu sene 100 daha gelecek yani 750 market yurt dışında olacak şimdi anlaşılmıştır umarim

8. Bence bu hafta 16 li fiyatlar için son alımlar olabilir hafta sonu 17 li fiyatlar konuşulur artık endeks göre daha dirençli önceleri endeks yeşilken bile düşüş gösteriyordu birileri öyle istiyordu belki birde Brf nin hisse hareketini takip edin dipten döndü 20.20 den şimdi 25 civarında cuma pirimli kapattı hisse toplaniyor

Sayfa 578/871 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •